Sneak Peek: Kiintokalusteet

Kiintokalusteet toimitettiin meille jo yli kuukausi sitten, mutta keskeneräisten laatoituksien takia kaapistot asennettiin paikoilleen vasta toissa lauantaina.

Olemme jo nyt erittäin tyytyväisiä kiintokalusteisiimme, vaikka muutama osa toimitettiinkin meille väärin. Keittiön työtaso tulee vaihtumaan, sillä mattavalkoinen laminaatti oli matkan varrella muuttunut kiiltäväpintaiseksi. Nuo kiiltävät pinnat näyttävät vainoavan minua; muistanette mitä tapahtui meidän takan laattojen kanssa... ;)
Kodinhoitohuoneen ja muiden vaatekomeroiden oviin toimitettiin vahingossa väärät, messinginväriset kahvat. Oikeat, mattateräksiset kahvat tulevat toivottavasti pian jälkitoimituksena.

Wc -kiintokalusteet:Keittiö:

Kodinhoitohuone:
Keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapistojen välitilamateriaali on vielä päättämättä. Alunperin halusimme välitilaan puhtaan valkoisen lasipinnan, mutta nyt olen miettinyt laittaisiko kodinhoitohuoneeseen mattavalkoisen laatan tiililadonnalla ja keittiöön betoni -sisustuslevyn (samanlainen kuin kodinhoitohuoneen pöytätaso). Mitä mieltä olette?

Ja ahh.. Ihana laittaa tässä vaiheessa kuvia blogiin, kun joka paikka on täynnä jos jonkinmoista työkalua ja tarviketta! Raksaelämää, ei sen enempää... :)

5 kommenttia

 1. Ihan huippua, kuinka saman malliset keittiö ja kodari meille tuleekaan teidän kanssa, aivan nauratti, kun näitä kuvia katsoin :D Meillä vain ei ole noin siistiä, niin en ole saanut otetuksi kuvia, toivottavasti tällä viikolla sitten.
  Meille tulee valkoinen lasi keittiön välitilaan ja kodariin ei tule ollenkaan, niin en osaa oikein tuohon sun mietintään sanoa. Itse ajattelen niin, että se lasi on suht helppo vaihtaa (noh, ainakin helpompi kuin laatat), joten mennään nyt sillä ja sitten on mahdollisuus muuttaa myöhemmin mieltänsä (tämä on ollut sisustusideana muuten aika monissa meidän päätöksissä :D ) .

  Näyttää kyllä ihanan valmiilta, onko jo tietoa, koska olisi muutto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia vaan eetteriin ;)
   Monella ystävällä on tuo lasi keittiön välitilassa ja ovat kehuneet helppohoitoisuutta. Sain tänään tarjouksen valkoisesta välitilalasista eikä ollut kyllä kallis. Valkoinen lasi saattaa tehdä meidän keittiöstä liian vaalean, joten jos lasiin päädytään niin alle tulee varmaan tummempi tapetti (esim. meidän vierashuoneeseen käytettävä harmaa tapetti) tai sitten joku kuviollinen tuomaan kontrastia.
   Aika valmista alkaa olla, luulisin että kuukauden kuluttua voisi muuttokuorman kanssa suunnata uuteen kotiin :)

   Poista
  2. No nythän mä vasta huomasin, että teidän talon pohja on Vihervaara 163. Se on kyllä niin täydellinen ja toimiva pohja, ehdottomasti suosikkini valmispohjista. Tässä on meidän talon pohjakuvia http://omakotikotitalomme.blogspot.fi/p/talopiirrokset-ja-havainnekuvat.html, ehkä arvaatkin, mistä ajatus on siihen lähtenyt :D :D

   Meillä pitäisi olla muutto kolmen viikon päästä (ja vauvan laskettu aika viiden viikon...), joten todella samoissa mennään :)

   Poista
 2. Aaargh! En kestä tota teidän keittiön pitkää "erillistä" työtasoa. Mäkin haluuuuuun!!! Yritin epätoivoisesti piirtää semmosta meidän keittiöön, mutta kun ei mahdu niin ei mahdu. Tiililadonta on kyllä kiva. Meillä on keittiön välitilassa, enkä oo kyllästyny yhtään (kaikkeen muuhun jo oon ;) ). Betoni-levykin saa multa peukut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuo saareke lunastaa odotukset. Piirrät sitten seuraavaan keittiöön saarekkeen ;)
   Khh ajattelin 15x15 laattoja tiililadonnalla ja harmaalla saumalla. Tosin tuo tiililadonta näyttäisi olevan aika pinnalla juuri nyt, mutta mielestäni on myös ajaton malli. Tänään kävin hakemassa Alucon rakennuslevyjen mallipalikat näytille eivätkä ne näytä yhtään hassummalta :)

   Poista