Laatoitusta: Kylpyhuone

Väliaikatietoja kylpyhuoneesta :)
Kosteidentilojen lattiaan on nyt laitettu kosteussulku ja kahdesti vesieristemassa. Ensimmäisen vesieristemassakerroksen kuivumisaika on vähintään 6 tuntia ja toisen kerroksen vähintään 12 tuntia. Ensi viikon alkupuolella aloitetaan sitten vihdoin lattialaatoituksen tekeminen :)

6 kommenttia

 1. Tosi hieno tuo harmaa seinälaatta! Sellainen betonimainen pinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betoni <3 Vielä kun saadaan saumauslaasti, niin voi alkaa miettimään miltä suihkutila näyttää hanojen kanssa :)

   Poista
 2. Ihana laatta, mikä se on? Olen itse etsinyt samankaltaista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) RTV myy tuota lattialaattana, mutta käy myös seinäpinnaksi. Shift Grey (30x60), neliöhinta taisi olla vähän yli 30euroa. Kyseessä on kuivapuristettu laatta, joten työstämiseen tarvitaan timattiteräiset työvälineet.

   Poista
 3. Oon ihan nyt jääny koukkuun seurailemaan kaikkia remppablogeja, ehkä just kun sattuu oma pihasaunaprojekti olemaan "kohta laatat lattiaan" - vaiheessa! Mielenkiinnolla tulee vilkuiltua muiden remppatouhuja :) Hyvältä näyttää tuo seinälaatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vilkuilemaan :) Itse tykkään myös lueskella rakennusvaiheessa olevien kohteiden blogeja. Itseäni vähän harmittaa, ettei kaikista vaiheista ollut aikaa/jaksavuutta tehdä postausta mutta ehkä jonkinlaista flash back -postausta voisi yrittää vieläkin tehdä :)

   Poista