Laminaattia lattiassa!

Meillä on ensimmäisessä huoneessamme laminaattilattia ja olen niin tyytyväinen tuohon valintaamme! Innosta puhkuen kävin kuvaamassa teille lopputulosta :)

Pelkkään asennukseen aikaa kului vain vajaat 1,5 tuntia, joten aika nopeasti 12 neliön lattiapinta-ala sai uutta ilmettä. Työhuoneeseen oli varastoituna kodinkoneemme, joten huoneen tyhjentämiseen ja imuroimiseen aikaa kului sitten vähän enemmän.

Huomenna jatketaan makuuhuoneemme lattian kanssa, niin että saadaan isommat vaatekomerot asennettua lopullisille sijoituspaikoilleen. Välillä tuntuu, että tämä rakentaminen on kaluston siirtämistä huoneesta toiseen ja takaisin :)
7 kommenttia

 1. No on hieno! :) Hyvän valinnan teitte.

  VastaaPoista
 2. Ihana harmaan sävy teillä on laminaatissa!
  Saako udella, mikä laminaatti on kyseessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi! Pahoittelen, että vastaus on viipynyt opiskelukiireiden takia..
   Laminaatti on Pergon Silver Tammi (lauta) ja ilman viistettä. Pergolta löytyy laminaatteja myös viisteellä, mutta siivouksen helpottamiseksi valittiin ihan viisteetön :) Tässä laminaatissa oli valmiina kopinavaimennus, joten erillistä kuplamuovia ei tarvinnut laminaatin alle enää asentaa.

   Poista
 3. Mitä olette tykänneet tästä Pergon lattiasta? Kuluttaako sukkia puhki ja pysyyko hyvin saumat siistinä? Entäpä siivouksen kannalta, näkyykö lika? Me ollaan mahdollisesti laittamassa tätä samaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mielestäni ei kuluta sukkia yhtään enempää kuin vanhan asuntomme laminaatti. Pojan housujen polvet kuluu ehkä enemmän, koska leikkii mielellään pikkuautoilla ja vetää polvea lattiaa pitkin. Pinta ei ole ihan sileä tässä meidän laminaatissa, vaan pinta kohoilee puukuvioinnin mukaan. Saumat ovat mielestäni pysyneet siisteinä, eivätkä ole lähteneet repsottamaan.
   Mielestäni tuossa vaaleanharmaassa laminaatissa näkyy ihan normaalisti sotkut. Meiltä kyllä löytyy villakoiria muutama päivä imuroinnin jälkeen, koska taloudessamme asuu kaksi kissaa. Saattaa olla, että tuo epätasainen laminaattipinta synnyttää villakoiria eläintaloudessa sileää pintaa enemmänmutta en ole kokenut siivouksen kannalta hankalana :)

   Poista