Joskus kannattaa malttaa mielensä..

Tämä tuli nimittäin todettua tänään Vaasan K-raudassa :)

Kävin tutkimassa LED -paneeleja uudistetulla valaisinosastolla, kun huomasin hyllyssä riippuvalaisimen, jota ihailin muutamia viikkoja sitten mutten kuitenkaan malttanut ostaa. Haikeana tarkistin valaisimen hinnan... ovh. 303e.. vieressä tussilla merkattu hinta 80e! Mitä??! 
Mallivalaisin oli hyllyssä pakkauslaatikonsa päällä ja kun siirsin laatikkoa, totesin sen sisältävän toisen samanlaisen valaisimen..100e! Hyvin onnellisena tarjoushaukka kantoi kaksi Markslöjd Lindö -riippuvalaisinta kassalle maksaen kuudensadan euron valaisimista 180e.

Suunnittelin ripustavani valaisimet joko ruokapöydän ylle tai sitten toinen sijoitetaan makuuhuoneeseen ja toinen olohuoneeseen.. Katsotaan ;) Toivottavasti nämä eivät ole liian blingblingiä meille :)

En tiedä uudistetaanko valaisinosastoja jokaisessa K-raudassa, mutta suosittelen tekemään täsmäiskun ihan mielenkiinnosta kyseisen ketjun myymälöihin. Ainakin Vaasan myymälässä oli tarjouksessa sekä sisä- että ulkovalaisimia alkaen 5e.
(Pahoittelen kuvien huonoa laatua; kuvattu kännykkäkameralla raksapyörähdyksen aikana).

7 kommenttia

 1. Onpa tosi ihana valaisin, oikein kunnon blingbling! Itsekin olen oikea tarjoushaukka, joten kyllä vain mieltä lämmittää tuollainen todellinen säästö :) Meiltä puuttuu vielä olkkarin valaisimet, joten täytyypä käydä ihmettelemässä, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vielä olen epävarma sopivatko meille; lopullinen tuomio tulee kun ripustetaan kattoon ;)
   Meillä on rakennusaikana käytetty kaikki mahdolliset tarjoukset hyödyksi, välillä naurattanutkin tämä tarjoushaukka -moodi XD
   Toivottavasti valaisimet löytyvät! :)

   Poista
 2. Aivan ihana! Ruokapöydän päälle laittaisin molemmat. <3 Mutta mikäs upea tapetti siellä takana pilkistää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mielenkiintoisen kontrastin loisi tulevan ruokapöydän ja tuolien kanssa ;)
   Taustalla pilkottaa ylimääräisen makuuhuoneen Studio Decor Idyllia 15501 -tapetti.

   Poista
 3. Ihana valaisin kyllä!! Onkohan vielä jäljellä mitään, raksa alkaa täälläkin valmistua pikkuhiljaa :)
  Hmm paljastatko minne teidän koti on rakenteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisin jäi kyllä ensitapaamisen jälkeen kummittelemaan ajatuksiin :)
   Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa, jos jotain löytyisi... Säästöä se on pienikin säästö :) Kannattaa tutkiskella (tai ehkä jo oletkin) talotarvike.com ja taloon.com -verkkokauppojen valikoimia. Molemmissa on usein erilaisia kampanjatarjouksia. Esimerkiksi Elfan säilytystuotteista oli hyvä tarjous voimassa huhtikuun loppuun saakka.
   Kotimme rakentuu ihan Vaasan läheisyyteen :)
   Tsemppiä loppurutistukseen raksan kanssa!

   Poista
  2. Tänks vastauksesta :) ihan uteliaisuuttani kysyin, kun me tosiaan Vaasaan rakennetaan. Tänään just K-raudasta kävin saumauslaastia hakemassa ja hitto vieköön unohdin ne laput. Blääh.
   Mutta juu, nuo nettisivut on tarkassa seurannassa koko ajan, nyt enemmänkin kun alkaa olla kaikki pinnat tehty + keittiötä just kootaan. <3

   Poista