Lomalaisen työhuone

Täällä ollaan, kuten edellisestä postauksesta huomasitte!
Pahoittelen taukoa; paljon on ehtinyt tapahtumaan huhtikuun jälkeen. Mursin käteni huhtikuun lopussa juuri ennen muuttoa ja ymmärrettävästi postausten tekeminen oli hankalaa yksikätisenä :)
Talossa olemme kuitenkin jo asuneet parisen kuukautta ja pikkuhiljaa tavarat alkavat asettumaan paikoilleen.

Työhuone on yksi "valmiista" huoneista ja se on kokonaan mieheni käytössä. Viikko sitten naisellinen kirjoituspöytäni sai tehdä tilaa uudelle, tilavammalle työpisteelle. Louis Ghost jäi edelleen työhuoneeseen, mutta hänkin löytänee uuden sijoituspaikan vierashuoneestamme loman jälkeen.

Ikkunaverhoja ostaessani totesin työhuoneen ikkunaleveyden suhteellisen haasteelliseksi. Halusin tähän huoneeseen sivuverhot, mutta mittasuhteet ovat ongelmalliset. Kahden sivuverhon kanssa ikkuna näyttää tukkoiselta enkä välttämättä halua työhuoneen ikkunaverhoksi pelkkää kappaa.
Anttilan alekorista löytyneen Vallilan graafisen Cube -sivuverhon ripustin ihan yksinään verhotankoon ja toiseen päätyyn kaveriksi löytyivät mustavalkoiset led -valot. Venytin verhotangon pidemmäksi tehosteseinää kohden ja näin näyttävä sivuverho sai hieman enemmän tilaa. Tällä tavalla ikkunaseinäkään ei näytä niin ahtaalta :)

Kappa-ajatus jäi kytemään mieleen ja kävin Sisustus Casasta hakemassa viimeisen jämäpalan Artekin valkokeltaista Siena -kangasta. Meillä on myös koesovituksessa Vallilan pastelli Bulevardi -kangas (olohuonetta varten), joten huvikseni testasin kaikkia kolmea verhoa työhuoneeseen. On muuten hauska nähdä miten huoneen tunnelma muuttuu eri sävyillä :)Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Itselläni olisi vielä viikko lomaan...

7 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Jos olisi minun työhuoneeni, niin tangossa roikkuisi Bulevardi ;)

   Poista
 2. Molemmat Vallilat sopii hyvin. :) Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Oi tuo Bulevardi sopisi varmasti myös olkkariin, oletko päätymässä siihen?
  Itse muuten ajattelen niin, että meillä nuo sälekaihtimet toimivat verhoina ja sivuverhot tai kapat ovat sitten taas enempikin koristeina ja pehmentämässä huonetta sekä ehkä jopa akustiikkaa. Senpä takia halusin noille ikkunaseinille verhotangot niin pitkinä, että riittävät seinästä seinään. Verhot sitten juuri peittävät vain ikkunapokan reunan ja muuten niillä on siinä se seinänpätkä hulmuta. Tulee paremmin niin ikkuna kuin se verho esiin. Mutta siis tämä sopii omaan silmään ja meille, toiset tykkäävät rajata ikkunan ja verhoalueen pienemmäksi, että jää tilaa muulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneeseen tulee Bulevardi; lempikuosini Vallilan mallistossa :)
   Meillä oltiin kauan ilman ikkunaverhoja (ihan siitäkin syystä, että kaikki vanhat verhoni olivat liian lyhyet) ja välillä mietimme tarvitsemmeko verhoja ollenkaan. Kaikumisen takia kuitenkin päädyimme laittamaan verhot ja kyllähän ne pehmentävät sisustusta, kuten sanoitkin.
   Verhotankojen asentaminen koko seinälle on hyvä idea ja harvemmin tätä tulee edes ajatelleeksi; niin urautunut sitä vain on vanhaan asettelumalliin - tangot ikkunapokien läheisyyteen :)

   Poista
  2. Vinkkaan sulle, kun saan aikaiseksi postata meidän sellaisista tiloista, joissa olisi verhojakin, niin näet, miten ne meillä asettuvat :)

   Poista