House Doctor DIY01

Facebookin puolella väläytin teaser -kuvaa yhdestä viime aikoina tekemästäni sisustushankinnasta ja DIY -kassin sisältää löytyi uusi valaisin työhuoneeseemme.

House Doctor DIY01 -riippuvalaisin koostuu yhdestä valonlähteestä hopeisella sokkelilla, jonka ympärillä on on 12 koristeellista lasikuplaa. Jokainen lasikupla on halkaisijaltaan 12cm ja mukana on kolmen metrin kangaspäällysteinen johto. Itse päätin lisätä valaisimeen kaikki 12 palloa 11 palloa, vaikka valaisin näyttää varmasti hyvältä ihan muutamalla pallollakin somistettuna :)

Vaikka kyseessä on ehkä yksi kauneimmista valaisimista jonka tiedän, oli se myös yksi hankalimmista valaisimista jota olen käsitellyt. Valaisimen mukana ei tullut kattopistoketta eikä siinä ollut ripustuskoukkua; niinpä kävin Clas Ohlsonilta hakemassa puuttuvat sähkötarvikkeet. Kolmen metrin johto oli myös tarpeettoman pitkä ja sähkömies lyhensi sen sopivaan mittaan. Sen jälkeen alkoi hikisin ja pelottavin osuus; lasipallojen pujottaminen johtoon! :)

Vinkkinä voin kertoa, että tähän vaiheeseen tarvitaan kaksi henkilöä - toinen pitää valaisinta pystyasennossa ja johtoa tiukalla, kun toinen pujottaa lasipalloja johtoon. Mikäli käytät isokokoista lamppua, kannattaa se ruuvata valaisimeen ensin. Tämän jälkeen ripustetaan hopeiseen sokkeliin pallot ja tämän jälkeen varovasti haluamasi määrä lopuista lasipalloista. Itse sain aiheutettua yhteen palloon suhteellisen ison särön ja poistin sen valaisimesta. Tätä valaisinta ei siis kasata kiireessä! :)


Vastoinkäymisistä huolimatta olen tyytyväinen uuteen valaisimeen - hankin tämän muuten uudesta vaasalaisesta Minun\Min -lifestyle myymälästä. Vaasanpuistikko 14 sijaitsevasta liikkeestä löytyy sekä naisten muotia että sisustustuotteita. Merkkeinä ovat mm. Whyred, Month of Sundays, moimoi, Poola Kataryna, Terhi Pölkki, HAY, Nomess Copenhagen, OYOY, Frama Copenhagen ja House Doctor.

Tämä valaisin ei muuten ole ainut kotimme uusista House Doctor -asukkaista ;)

3 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Ole hyvä! :) Hienolta näytti teidän valaisin ;)

      Poista
  2. Löysin blogiisi googlettamalla tätä valaisinta. Ihanalta näyttää niin valaisin kuin kotisikin. :) Tämän lampun tahtoisin ruokapöydän ylle, joten kiitos kasausvinkeistä, jos hankin tämän lampun.

    VastaaPoista