Miracle -valopeilit

Ajattelin tehdä teille pienen postauksen kylpyhuoneen ja wc:n Miracle -valopeileistä :)

Rakennusvaiheen alussa oli selvää, että meille tulisi valopeilit, joissa olisi loisteputket sivulla. Jossain vaiheessa nämä loisteputkivalaisimet alkoivat kyllästyttämään silmää ja edessä oli uusien peilien etsiminen. Peilissä piti olla tehokas ja neutraalin värinen valaistus meikkausta varten, pistorasia, ajaton ulkonäkö ja kohtuullinen hinta. Liikaa vaadittu..? Kyllä!! Jokaisella kylpyhuonetarvikkeita tarjoavalla liikkeellä oli valikoimissaan pelkkiä loisteputkivalaisimia.

Keittiön komposiittiallasta etsiessämme törmäsimme seinäjokelaiseen Helatukku -nimiseen yritykseen, joiden valikoimista löytyi myös peilejä. Yksinkertaisia, kauniita ja ajattomia :) Pienen harkinnan jälkeen päädyimme kromikehyksiseen Miracle -valopeiliin, jossa on 10 watin Esther -valaisin. Ledin väri on 4000 kelviniä ja valonmäärä 1175 lumenia; varsin tehokas valaisin siis. Ainut miinus tuli puuttuvasta integroidusta pistorasiasta, mutta tarvittavat sähkölaitteet kytketään sitten peilin läheisyydessä oleviin rasioihin.

Wc:n peili 700x900
Kylpyhuoneen peili 600x700 

2 kommenttia

  1. Kaunis :). Mistä hankitte? Meillä juuri tuon hankinta edessä kun rakennusprojekti lähetyy loppuaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän peilit hankittiin seinäjokelaisen sisustusmyymälän kautta, mutta ainakin Starkki -verkkokauppa myi edullisesti molempia kokoja :)

      Poista