Tuulikaapin jouluvalot

Täällä rakennetaan ensimmäistä joulua uuteen kotiin. Viikonloppuna ripustin jouluvalot meidän sekä pojan huoneen ikkunoihin ja tähdet ruokailutilan ikkunoihin. Ulko-ovea reunustaviin ikkunoihin olisin halunnut myös ripustaa valot, mutta jostain syystä meidän sähkösuunnitelmasta jäi pois ikkunoiden läheisyydessä olevat pistorasiat... Kaikkea ei voi muistaa ja luovuin ideasta... hetkeksi!

Töiden jälkeen käväisin paikallisessa Halpa-Hallissa ja löysin pattereilla toimivat valkoiset led -valot! Hyllyssä oli paketteja enää kaksi kappaletta, joten molemmat lähtivät mukaan :) Valoketjussa on 48 ledvaloa, 8 erilaista valotoimintoa (mitkä meillä ovat kyllä ihan turhat, kun en välitä vilkkuvista valoista), 6 tunnin ajastus ja hinta vajaat 7 euroa! Nämä valot näyttivät vieläpä sopivan ulkokäyttöönkin. 
Patterikotelon sai mukavasti piiloon yläikkunalle ja 3,6 metrin johto riittää valaisemaan koko sivuikkunan alas asti.

Tässä hieman fiilistelykuvia...


Joko teillä on jouluvalot ripustettu? :)

4 kommenttia

 1. Oi tosi kivat, hienosti toteutettu! Me ripusteltiin parvekkeen valot viikonlopun aikana ja olipahan taas homma, kun kesän aikana 80% sarjasta oli mystisesti pimennyt. Pienen aherruksen ja pähkäilyn ja useamman lampunvaihdon jälkeen saimme kuitenkin lähes koko sarjan taas toimimaan ja valot parvekkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jotain jouluista ja valoisaa tuntui tuo sisäänkäynti vaativan :)
   Uusien lamppujen hankkiminen ja vaihtaminen on kyllä aikaavievää, koska harvemmin niitä varalamppuja tulee kotiin etukäteen hankittua. Onneksi nykyään taitaa valot palaa vaikka sarjasta olisikin pari lamppua rikki.. Saa ainakin jotain valaistusta näkyviin silloin kun haluaa :)

   Poista
 2. Onpa kauniit. Taidan varastaa idean ja laittaa meidänkin oven päälle valot. Meillä ei tässä Aurorassa ole noita oven vieressä olevia pitkiä ikkunoita mutta tuo yläikkuna on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasta pois vaan ;) Meillä voisi myös kokeilla kodinhoitohuoneen oven ylle lyhyempää valoketjua :)

   Poista