Tervetuloa meille: Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone on mielestäni yksi talomme toimivimmista tiloista; toki suunnitteluun panostimme aikaa ja mietimme mitä toimintoja tilaan haluamme. Lasku- ja kaappitilaa on paljon, lisätilaa löytyy vielä teknisen tilan puolelta.

Kodinhoitohuone on u-mallinen eikä käynti ulko-ovelle esty. Keittiöstä kodariin saavuttaessa, oven taakse sijoittuu lattiatasoon ensimmäisenä pyykinpesukone. Kuivausrumpua meillä ei ikinä ole ollut, enkä tällä hetkellä näe sitä tarpeellisena hankintana meille. Pesukoneesta seuraavana on iso pesuallas ja ala- sekä yläkaapit jatkuvat ikkunaseinälle saakka. Likapyykkisäilytys on sijoitettu ikkunan edessä oleviin laatikoihin, joihin on helppo lajitella pyykki värien ja pesutavan mukaan. Laatikoihin oli tarkoitus hankkia ilmavat lankakorit, mutta jostain syystä tämä ei sitten onnistunutkaan vaan laatikoissa on nyt kiinteät sivu- ja pohjaosat.
Pesukonetta vastapäätä löytyvät kodarin korkeat kaapit; ensimmäisessä kaapissa on siivouskomero ja toiseen kaappiin on sijoitettu liinavaatteet ja pyyheliinat. Korkeiden kaappien päällä on vielä yläkaapit, jossa säilytän ikkunaverhoja ja pöytäliinoja.

Kodinhoitohuone on myös kissojen valtakuntaa - hiekkalaatikko ja yöpeti löytyvät kodarista :) Hiekkalaatikon sijoituspaikka on tällä hetkellä käytäväseinustalla; luksusta olisikin piilottaa tämä esim. kiintokalusteiden sisään mutta ainakin vielä tämä ratkaisu toimii meillä.


Linssilude ;)Liukuovi säästää tilaa hankalissa paikoissa. Käynti vaatehuoneen kautta makuuhuoneeseen.
Kiintokalusteet: PeeKoo-Keittiöt
Allas: Franke Tiira
Hana: Hansgrohe Focus
Lattialaatta: RTV, Progress Antrasite
Välitilalaatta: RTV, Base White

2 kommenttia

  1. Tuo välitilan tiililadonta näyttää tosi kivalta ja liukuovi on varmasti näppärä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa saumalaasti sopii mielestäni hyvin tiililadontaan; pehmentää sopivasti kokonaisuutta :)

      Poista