Keittiön keltaiset väripilkut

Keltainen väri on salakavalasti hiipinyt meille viimeisen vuoden aikana :) Tällä hetkellä ehdottomasti eniten keltaista löytyy meidän keittiöstämme. Talomme neutraalit värisävyt antavat tilaa leikkiä erilaisilla kirkkailla väreillä ja kyllähän tuo keltainen piristää kummasti sateisina kevätpäivinä :)
6 kommenttia

 1. Ihana tuo hayn talouspaperirullateline. Itse haaveilen siitä puisesta ja taidan käydä sen pikapuolin kotiuttamassa :) Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MINUN/MIN -liikkeessä oli värivaihtoehtoina harmaa, keltainen ja vaalea roosa; harmaata on liikaa taustalla, joten keltainen tuntui sopivimmilta :) Puunväristä en ole nähnytkään; sopisi varmasti hyvin teille ;)

   Poista
 2. Nyt vasta löysin tänne ja voi mitä ihanuuksia täältä löytyikään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Tervetuloa!

   Poista
 3. Ihanaa keltaista tuomaan kesää kotiin :) Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, ja ihastellut kaunista kotianne. Ilmeisesti huonekorkeutenne on keittiön osalta korkeampi kuin 260 (seinän vierustalta)? Näyttää niin mukavan avaralta. Kysyisinkin, että missä korkeudessa on esim. keittiössä ikkunoiden ylälinja?

  -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lotta ja kiitos viestistä :) Pahoittelen, että tämä vastaus on viivästynyt aika paljonkin :S
   Huonekorkeus on kaikissa huoneissa 280. Julkisivuleikkauksesta tarkistin, että ikkunoiden yläreuna on 240 lattiasta mitattuna ja korkein kohta olohuoneessa/keittiössä on 390.
   Tavallista korkeampi huonekorkeus tuo jo sinänsä lisää avaruutta asuntoon, mutta itse haluttiin vielä tuo korotettu sisäkatto vaikka se toikin omat haastavuutensa akustiikan ja sisustamisen mittasuhteiden kanssa. Kaikkeen onniksi löytyy ratkaisut :)

   Poista