Elokuu terassilla

Takaterassin kalustuksesta on pitänyt kirjoittaa postausta jo useasti, mutta aika ei vain riitä kaikkeen. Meidän 5 viikkoa vanha pienimies ja vajaa 5-vuotias isoveli varmistavat, ettei äidillä ole vapaa-ajan ongelmia :)

Onneksi terassikelit eivät ole vielä tältä kesältä ohitse, joten voidaan ihan hyvin kurkistaa mitä sinne terassille hankittiin. Kalusteisiin en panostanut suuria summia; tuolit ovat Ikealta, pöytä ja lyhdyt Jyskistä, muovimatto Hemtexiltä, ruukut viime vuoden ostos Hongkongista ja tyynyt Anttilasta. Tarkoitus oli tuunata terassipöytä kuormalavoista, mutta ajanpuutteen vuoksi päädyin hankkimaan valmiin pöydän.







Oikeastaan nuo Ikean tuolit sopivat meidän terassille sen verran hyvin, että ensi kesäksi taidan hankkia vain suuremman maton ja tuunaan sen kuormalavapöydän ;)

Kuvissa muuten näkyy pojan uusi tiipii, jonka synnytyksen jälkeisinä päivinä hormonihuuruissa ompelin. Tiipii on normaalisti sijoitettu pojan huoneeseen, mutta lämpöisinä päivinä se on kiva leikkipaikka ulkona :)

4 kommenttia

 1. Teidän terassi näyttää todella kivalta :) mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista :) Teidän lasitettua terassia olen viime viikolla ihaillut, pidentää terassin käyttömukavuutta ja -aikaa huimasti.
   Hyvää keskiviikkoiltaa sinne suuntaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi on vielä terassikelejä :) Tiipii oli pojan toivomus, jonka raskaushuuruissani lupasin ommella. Onnistunut ompelus siitä kuitenkin tuli :)

   Poista