Influenssan kourissa

Meillä podetaan influenssaa, hip-hei... Tällä hetkällä joukkueen vahvuudesta 3/4 on sairaana ja kuume hipoo 39 astetta. Ainoastaan minimies 6kk, touhuaa iloisesti lattialla ja ainakaan vielä ei ole havaittavissa oireita - toivottavasti ei tulekaan :)

Loppuviikosta posti toi paketin, joka sisälsi jotain vanhaa Marimekkoa ja Instan puolella tuotteesta olikin jo kuvaa <3 DIY -projektista luvassa juttua myöhemmin :)

Neljän seinän sisällä kun viettää aikaa, niin välillä on ehtinyt surffailemaan verkkokaupoissa, kylläkin ikkunaostoksilla. Elloksen valikoimissa on tälle keväällä taas paljon kaikkea kivaa; pastellivärejä, sinistä, kultaa ja vihreää. Itselläni on vähän viha-rakkaussuhde tuohon kulta-vihreä -yhdistelmään. Ihailen niitä värejä muiden kodeissa, mutten itse osaisi elää tämän väriyhdistelmän kanssa :)

Kuvat Ellos

Kuva Ellos

Elloksen valaisinosaston etusivulla törmäsin kuvaan By Rydénsin Fungo -pöytävalaisimesta. Näyttikö tutulta..? Kyllä, Iittalan Leimu -valaisin tuli heti mieleen. Suora kopiohan tämä ei ole, mutta vaikutteita varmasti on Leimusta saanut.. Sekä Leimu että Fungo kelpaisivat varmasti meidän makuuhuoneen yöpöytävalaisimiksi :)

Nyt tämä kirjoittaja palaa takaisin peittojen alle.. Hyvää lauantai-iltaa kaikille, pysykää terveinä! <3

Ei kommentteja