Pop-up shop Salkarilla (Balmuir, Magisso, Sagaform..)

Vaasan ja lähialueen lukijat ohoi! Käykääpä pyörähtämässä Rewell Centerissä Kultasepänliike Salkarin pop-up shopissa entisen Studio Ticketin tiloissa!  Esillä on paljon skandinaavisen muotoilun lahja- ja lifestyletuotteita mm. Balmuirilta, Magissolta, Sagaformilta sekä vaasalaiselta Ukko Schnappsilta :) Pop-up shopissa voi piipahtaa ostoksilla ainakin maaliskuun ajan!

Meitä Blogivaasan naisia hemmoteltiin keskellä viikkoa oikein kunnolla; Salkarin monipuoliseen tuotevalikoimaan sai tutustua Juustomaan juustoista ja kuoharista nautiskellen. Vaarallista shoppaamista, jos tälläistä "joutuisi" jatkuvasti tekemään ;)


Mitä ihanuuksia pop-up shopista sitten löytyy...

Balmuir on suomalainen luksusbrändi, joka on kuuluisa huiveista, korulippaista, viinicoolereista ja sisustustuotteista. Kaikki Balmuir -tuotteet ovat huippulaadukkaita ja viimeisteltyjä.

Suomalainen designtuotemerkki Magisso valmistaa kekseliäitä, hauskoja, tyylikkäitä ja innovatiivisia keittiötarvikkeita! Tuotteiden punaisena lankana on tuoda ratkaisuja tai helpotusta jokapäiväisiin arjen askareihin. Itse olen kovasti tykästynyt meidän komposiittialtaaseen kiinnitettyyn tiskirättipidikkeeseen. Eilen sain mukaan myös teemukin, joka on irtoteen ystävälle ihan ehdoton KLIK!Sagaform on luonut tuoteperheen, johon kuuluu niin keittiö, lahjatavara ja päivittäistavaroita. Pop-up shopista löytyy mm. tämä kaunis Pernilla Wahlgrenin Piccadilly -sarja. Keittiötuotteiden mukana tulee kyseiselle tuotteelle kehitelty ruokaresepti ;)


Paikallisuutta arvostavalle pop-up shopista löytyi uusi tuttavuus - Ukkomatti ja Ukko Schnapps -lahjatuotteet! Ukkomatti on täysin suomalainen tuote alusta loppuun; Vaasassa koneistettu, kasattu ja käsinviimeistelty huipputuote. Ukko -snapsilasit ovat elintarvikedirektiivien mukaisesti meijeriteräksestä sorvattu ja laserhitsattu konepestäviä huolettomia snapsilaseja.


Kultasepänliike Salkari on vuonna 1866 perustettu perheyritys, joka on yksi Suomen vanhimmista alan yrityksistä. Myymälä sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa, Rewell centerin toisessa kerroksessa. 
Palveluihin kuuluu korujen ja kellojen kaiverrus- ja korjauspalvelut sekä timanttisormusten huollot. Erikoisosaamista on myös kihla- ja vihkisormukset.
Salkarin valikoima on myös saatavilla verkkokaupasta 1-3 arkipäivän nopealla toimituksella.

Juustomaa on vuonna 2006 perustettu juustojen erikoismyymälä ja palveluyritys Vaasan Kauppahallissa. Juustomaa tarjoaa kattavan valikoiman herkkuja juustojen ystävälle. Perusvalikoimissa on 100-150 erilaista juustoherkkua, sesonki- ja juhla-aikoina tuplasti enemmän. 
Juustomaa on vuodesta 2007 lähtien järjestänyt juusto&viinimaistiaisia Vaasan Kauppahallissa isoille ja pienille ryhmille. CheeseTasting -paketin voi tilata myös työpaikalle, kotiin tai esim. ulkoilmaretkelle.

Kiitos Salkarille ja Juustomaalle kivasta illasta! <3

Ei kommentteja