Tyylikäs ja edullinen Dermoshop Living

- Postaus yhteistyössä Dermoshop -

Pääpaino blogissani on sisustuksessa, mutta tässä postauksessa hypätään ihonhoidon maailmaan. Sain mahdollisuuden testata Dermoshop Living -sarjan uusia, mustavalkoisiin pulloihin pakattuja ihonhoitotuotteita.

Dermoshopin käsisaippuat ja käsi- ja vartalovoiteet ovat minulle jo ennestään tuttuja ja yrityksen valikoimista löytyy sekä hajustamattomia että hajustettuja tuotteita. Itse käytän yleensä juuri miedosti hajustettuja saippuoita ja voiteita, sillä voimakkaat tuoksut aiheuttavat minulle päänsärkyä.


Yksinkertaisen tyylikkäät tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön niin, että voit yhdistellä niitä haluamallasi tavalla ja ne sopivat yhteen muiden sisustuselementtien kanssa. Itse kuvailin tuotteita vain wc:ssä ja kylpyhuoneessa, vaikka tuo huonetuoksu näyttäisi kivalta myös meidän olohuoneessa.

Ehdoton suosikkini näistä Living -sarjan tuotteista oli Room aroma -huonetuoksu, joka päätyi heti somistamaan meidän vieraswc:tä. Edellinen Malene Birgerin huonetuoksu oli minun nenääni vähän turhan voimakas (parillakin tikulla), joten olen enemmän kuin tyytyväinen tähän raikkaaseen kirsikankukan tuoksuun.


Käsisaippua on muiden Dermosil -tuotteiden tapaan koostumukseltaan mieto ja käytössä riittoisa. Tuote sisältää glyseriiniä eikä toistuvaiskäytössäkään kuivata ihoa. Käsisaippuasta jää iholle kevyt kukkaistuoksu.
Käsi- ja vartalovoide imeytyy ihoon nopeasti, joten se sopii nimensä mukaisesti sekä käsille että vartalolle. Vaikka voiteen koostumus on kevyt, se sisältää runsaasti ihoa hoitavia ainesosia. Itse olen aika huono käyttämään esimerkiksi jalkavoidetta, joten levitän suihkun jälkeen samaa ihovoidetta myös jalkoihin :) Toimii!Narusaippua on käsityönä valmistettu, iholle hellävarainen puhdistustuote. Narusaippua sopii sekä käsien ja vartalon pesuun ja lupaa jättää ihon pehmeäksi pesun jälkeen. Tuote sisältää mm. lanoliinia ja glyseriiniä eikä kuivata ihoa. Saippuassa on kätevä naru, josta sen voi ripustaa kuivumaan käytön jälkeen.
Palasaippua on myös sellainen tuote, jota en osaa käyttää. Käytän mieluiten nestemäisiä saippuoita, mutta ajattelin ottaa tämän testaukseen lähiaikoina.Living -sarjaan kuuluu myös helmiäisenvalkoinen Refill -pullo, jonka voi täyttää haluamallaan tuotteella. Pullon mukana tulee 18 kappaletta tarroja, joilla voi kätevästi merkata pullon sisällön. Useammalla pullolla voi korvata vaikka kylpyhuoneen kirjavat shampoo- ja hoitoainepullot!Lisää Dermosil -tuotteista voit käydä lukemasta täältä (KLIK!). Sivuilta löytyy myös esittelyt Living -sarjan tiskirätistä ja -hanskoista, tarjottimesta ja keittiöpyyhkeestä. Tuotteet on tilattavissa verkkokaupan kautta :)

Nämä tyylikkäät pakkaukset on muuten suunniteltu yhteistyössä vaasalaisen suunnittelutoimisto Aveon kanssa ja tuotteita voi bongata livenä Seinäjoen asuntomessujen kohteesta numero 43 (Lakeuden Jämerä Kutsu).

1 kommentti

  1. Hieno postaus!
    Ja ihana blogi sinulla!
    Annina Hattula
    Aveo Oy

    VastaaPoista