Luhta Home Nuppu -kukkapöytä

Pakko hehkuttaa näitä kukkapöytiä, jotka voitin keväämmällä Raw Design Blogin ja Hobby Hallin järjestämässä insta-arvonnassa!! Ihan täydelliset meidän takaterassille. Nämä ovat aikamoisia monikäyttötuotteita, sillä toisinpäin käännettynä kukkapöydästä tulee kori ;)
Kukkapöydät saivat kavereikseen musta ruukut ja istutin niihin valkoiset laventelit. Odotin, että laventelit olisivat tuoksuneet nykyistä voimakkaammin, mutta ainakin näissä valkoisissa kukissa tuoksu on todella mieto. Voimakas tuoksu tai ei, kauniita ne ainakin ovat.Ruokapöydän alle hankin mariininsiniset muovimatot. Ostin samalla kertaa näitä mattoja kaksi kappaletta, sillä tarkoitus olisi jossain vaiheessa päivittää ruokapöytä 6-8 henkilön pöydäksi. Raikkaat matot ovat Hemtexistä ja kaksi mattoa tuli maksamaan yhteensä 45euroa. Itse en näitä mattoja sisätiloihin laittaisi, mutta terassille nämä ovat ihan loistavat harvan kudoksensa ansiosta.
Terassin oleskelupäädyn muovimatonhan hankin viime kesänä niinikään Hemtexistä ja talvenkestävyys testattiin menneenä talvena menestyksekkäästi. Maton päälle pyrytti jossain vaiheessa lunta, mutta harvemmaksi kudottu matto päästi alapuolisen terassilaudan hengittämään eikä homeesta ole tietoakaan. Näinkin edulliseksi matoksi oikein hyvä ostos!


Näiden luonnonkukkakuvien myötä toivotan kaikille aurinkoista viikonloppua! :)

Ei kommentteja