Himmelikranssit seinälle

Aivot narikkaan askartelemalla!

Himmelikransseja on meillä valmistunut tasaiseen tahtiin ja nappasin asuntomessuilta tämän Vieskatalon Valokissa nähdyn kranssiseinäidean omaan kotiin :) Eteisen Singer -pöydän yläpuolella oleva tyhjä tila tuntui sopivalta näille kransseille ja kohdistelin ne paikoilleen teipin avullla. Asuntomessuilla nämä oli kiinnitetty seinään pienillä nauloilla, mutta säästän meidän seiniä rei'iltä ainakin vielä.

Netistä löytyy paljon ohjeita kranssin rakentamiseen; omat kranssini tein näillä Paapon ohjeilla (KLIK!). Kransseissa voi käyttää minkäkokoisia pillejä tahansa; nämä on koottu 14cm, 10cm ja 6cm pitkistä pilleistä, jotka pujotin ohueen metallilankaan. Tuo pienin kranssi ei sovi mittasuhteeltaan yhteen kahden muun kanssa, joten tarkoituksena on tehdä sen tilalle vähän isompi versio 8cm pilleistä :)


Aikaa yhden kranssin tekemiseen menee ehkä 30-40min, joten mistään pitkästä DIY -projektista ei ole kyse. Erivärisillä pilleillä saa aikaiseksi omaan sisustukseen sopivia kransseja ja bonuksena kranssit luovat seinälle hauskoja varjoefektejä :) Sisustuselementti tämäkin ;)

Ei kommentteja