Lapuan Kankurien kodintekstiilit

Vaikka syksy näyttää vääjäämättä saapuvan, voi silti muistella loppukesän tapahtumia... :)
Lapuan Kankurien heinäkuisilta myyntipäiviltä tein pari harkittua (?) ostosta saunaan ja ruokailutilaan. Tarkoituksena oli löytää jotain kivaa kaitaliinakangasta metritavarana, mutta kun illalla pääsin kutomolle, oli valikoima jo aika suppea ja päädyin ostamaan ihan vakiokokoisia tekstiilejä.


Ruokapöydälle ostin kutomosta mustavalkoisen Eskimo -kaitaliinan ja varsinaisesta tehtaanmyymälästä 10% alennuksella sinisävyisen Ruut -kaitaliinan. Tuo Ruut -kuosi, erityisesti sinisenä, vetoaa minuun täysin ja toivelistalla olisi sininen peitto/pöytäliina. Tai käy mustavalkoinenkin  <3

Saunaan ostin pirteänväriset, turkoosivalkoiset Colombina -saunatyynyt ja laudeliinan. Samaa Colombina -kuosista laudeliinaa oli tarjolla myös mustavalkoisena, joten tämäkin tuote päätyi ostoskoriin.


Myyntipäivillä oli tarjolla erilaisia metrikankaita, pöytäliinoja, keittiöpyyhkeitä, saunatyynyjä ja laudeliinoja. Tuotteet oli sijoitettu alueittain ympäri kutomoa ja haluamiensa tuotteiden sijainnin selvitti heti sisääntulon yhteydessä. Janoisia shoppaajia oli muistettu vesi- ja kahvipisteellä ja lapsille oli oma leikkinurkkaus. Ensimmäinen kerta myyntipäivillä oli oikein mukava eikä hirvittävää ruuhkaa tai taistelua tuotteista ollut. Ensi kesänä ehdottomasti uudelleen Lapualle! :)


Tapahtumassa tapasin myös Lapuan Kankureiden markkinointijohtajan Jaanan ja ehdin hetken rupatella hänen kanssaan - Kiitos Jaanalle juttutuokiosta!
Lapuan Kankurit ovat perheyritys ja tätä kuvaa hyvin se, että molemmat omistajista olivat avustamassa vierailijoita paikanpäällä. Tässä on yksi syy, miksi suosin kotimaisia yrittäjiä; perheyrityksen takaa löydät ihan oikean ihmisen <3

4 kommenttia

  1. Itse käytän vain Lapuan Kankureiden saunatekstiilejä. Niissä on kuosit ja värit niin ihania sekä ne tuntuvat tosi laadukkailta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on myös entuudestaan muutama saunatekstiili ja pitävät värin ja kuosin pesusta pesuun :)

      Poista