Louis Ghost saapui taloon


Olihan tämäkin näky!!
Yksinäinen Louis Ghost raksan etuterassilla odottelemassa emäntäänsä :)

Itellan kuljettaja soitti aamulla kymmeneltä ja kyseli, että milloin tämän tuolipaketin saisi tuoda? Hetken siinä mietin, että mikä paketti kunnes tajusin, että kyseessä taitaa olla eilen Hulluilta Päiviltä tilattu Louis Ghost. Ei voi kyllä Stockmannia hitaudesta moittia! Itse en ollut kotona, joten pyysin kuljettajaa viemään tuolin raksalle. Taisivat siellä raksamiehet kauhistella, että nytkö jo alkaa huonekaluja saapumaan... ;)

Oletteko jo tilanneet jotain Hulluilta Päivitä vai jätättekö tapahtuman väliin?

11 kommenttia

 1. =D =D Melkoinen näky! :) Kunhan eivät miehet tuota ala raksatuolina käyttää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän työkaluja tuohon päälle......... No ei, LG matkasi arvokkaasti auton tavaratilassa asunnolle. Todennäköisesti menee vielä väliaikaissijoitukseen vanhempien luokse, kun tänne ei mahdu. Oli kyllä NOPEA toimitus tuotteilla, odottelin vasta ensi viikolla saapuvaksi :)

   Poista
 2. Huonekalut sisään hyvissä ajoin : D .

  Mä jätin Hullarit väliin. Sisustustavaraa ei vaan pysty ostamaan kun raivostuttaa tämä ahtaus ja takaraivossa nakuttaa muutenkin, että nyt pitää olla säästäväinen kun on isoja laskuja tulossa. Yksi paita tosin houkuttaisi... Stockalla on kyllä nopea toimitus, olen aina saanut sieltä tavarat nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen löytänyt itsestäni jonkinmoisen tarjoushaukan sisustustavaroiden kohdalla; ne vähäiset ostokset joita olen tulevaan taloon tehnyt, ovat olleet kaikki alennustuotteita :)
   Tuo tilanahtaus on kyllä inhottavaa.. Päivittäin tulee ärsyyntymiskohtauksia, kun tavaroilla ei ole omaa paikkaa. LGn haluaisin ottaa jo täällä käyttöön, mutta ei mahdu ei.

   Poista
 3. Ihana :) Joo ei kannata miehille tuota tuolia antaa, ainakaan niille raksamiehille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Näin on. Viime syksyn muuton jälkeen vuokraisäntä vaihdatti täällä asunnolla lämpöpatterit ja sähkömies oli käyttänyt mun tiikkipenkkiä joko työkalujen/pakin alustana. Mukavat naarmut oli tuliterään penkkiin saatu aikaiseksi.

   Poista
 4. Vau, miten nopeaa toimintaa Stockalla! Ja onnea kun sait napattua tuon ihanan tuolin ja hyvään hintaan! Itse olin koneella 8:15 ja silloin oli jo myyty loppuun samoin myös MK:n baltsut...
  Kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pelkäsin ehdinkö saamaan tuolia, vaikka olinkin koneella heti kahdeksalta. Muistelin, että suosikkilistalta saisi kaikki tuotteet siirrettyä kerralla ostoskoriin, mutta nehän piti erikseen silti klikata ja siirtää koriin ja ainakin mulla kului tähän aikaa.
   Voi harmi, ettei tuoleja enää riittänyt sinulle :( Mielestäni nuo kirkkaat tuolit myytiin loppuun verkosta ihan kymmenessä minuutissa, joten aika haluttuja olivat. Toivottavasti törmäät jossain hyvään tarjoukseen :)

   Poista
 5. Oli kyllä nopea toimitus! Ja kiva tuolikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, odottelin vasta ensi viikolla saapuvaksi :D
   Kaunis tuo on kyllä <3

   Poista