Valaisinhaaveita

Valaisimia... Niitä ei voi koskaan olla liikaa ;)

Finnish Design Shopin viimeviikkoisen alennuskampanjan takia harkitsin jo ostavani muutaman valaisimen tulevaan taloon, mutta sitten kolahtikin Hullujen Päivien kuvasto sähköpostiin ja suunnitelmat menivät uusiksi.. Toivottavasti kesällä pystyy hyödyntämään erinäisiä alennuksia sitten valaisimien ostoon, haaveillahan saa jo nyt.

Ostoslistalla olisivat mm. seuraavat valaisimet:

Caboche -plafondi, Foscarini (hmm.. liian iso wc -valaisimeksi..?)

Caboche grande, Foscarini (olohuoneeseen)

Caravaggio, Lightyears (2 kpl ruokailutilaan)

Myy, Muuto (Pojan huoneeseen)

 Ja tällä hetkellä kotoa löytyvät jo:

Helmat, Doctor Design

Bourgie, Kartell

Block, Design House Stockholm

Queen, LampGustaf (meidän makkarin valaisin, joka on tällä hetkellä varastoituna)

Onko kenelläkään muulla addiktiota valaisimiin? ;)

4 kommenttia

 1. Ottaisin noi kaikki ja teidän nykyisistä meillä onkin pari samaa.:) Meil on liian vähä huoneita kaikille valaisinhaaveilleni.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama maku valaisimien kanssa ;) Listasta uupui vielä monta, monta valaisinta mutta nuo em. ovat ne kiireellisimmät.

   Poista
 2. Ihania valaisimia! Miä tykkään kauniista valaisimista <3 Ne ovat kuin piste iin päälle sisustuksessa. Meillä on muotokieleltään melko simppeleitä valaisimia, ainoastaan makkarin Garland on romanttisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisimissa on vain se huono puoli, että vaihtoehtoja on liian paaaaljon :D Ja vielä kun tykkää designvalaisimista niin kukkaroa ne kyllä verottavat aina jonkin verran ;) Ostamani valaisimet ovat kyllä aina monen vuoden haikailun tulos, mutta yhtäkään "sijoitusta" en ole katunut.
   Tuo Garland on tosi kaunis, ystävälläni on myös sama valaisin makuuhuoneessa :) Meilläkin tuo kristallikruunu on runsain, mutta halusin edelliseen makuuhuoneeseen vähän blingblingiä ja sama valaisin tulee muuttamaan myös uuteen makuuhuoneeseen. Tosin puitteet tulevat olemaan simppelimmät kuin aiemmin.
   Esim. Bourgie on mielestäni siitä kiva valaisin, että vaikka on muotoilultaan runsas niin materiaalin takia sopii mihin tahansa sisustukseen. Viimeksi taisin ihailla sitä jossain blogissa, jossa se oli yhdistetty vähän retrompaan sisustukseen :)

   Poista