Vasara Rakennusmessut & Huonekalu 2013

Muistattehan Vasara Rakennusmessut & Huonekalu 2013 -messut tulevana viikonloppuna 26.-27.10.2013 Botniahallissa Mustasaaressa.

"Pohjanmaan suurin rakennusalan tapahtuma on tuhansien kontaktien kauppapaikka. Rakentamisen ammattilaiset ja heidän uusimmat tuotteet ja ratkaisut kohtaavat 26.-27. lokakuuta alueemme rakentajat, remontoijat sekä kodin viihtyvyyteen panostavat messuvieraat.
Myös alueen ammattikävijät on kutsuttu messuille. Monipuolinen messuohjelma tarjoaa ajankohtaista tietoa luentojen ja työnäytösten muodossa. Tänä vuonna Vasara laajenee, kun messuilla järjestetään ensimmäistä kertaa Huonekalumessut"

Vaasan Kaupungintalolta kulkee Botniahallille ilmainen messubussi. Ensimmäinen vuoro kaupungintalolta lähtee klo 9.30 ja viimeinen Botniahallilta klo 17.15.
Rakennusmessuilta meille tuskin löytyy enää mitään uutta, mutta Huonekalu 2013 -messut ovat sitäkin mielenkiintoisemmat. Toivottavasti näytteilleasettajat ovat panostaneet messuosastojen yleisilmeeseen niin, ettei näytillä ole pelkkiä huonekaluja vaan inspiroivia kokonaisuuksia.

http://www.vasaramessut.fi/
Messulehden voit käydä lukemassa tästä :)

Kuuluvatko messut jo viikonloppusuunnitelmiisi? Etsitkö jotain erityistä messuilta? :)

Ei kommentteja