Vuosi väliaikaisasunnossa takana

Uusi viikko, uudet kujeet..

Istuskelin äsken tuossa lepotuolissa ja tajusin, että tässä väliaikaisasunnossa ollaan asusteltu kohta vuoden päivät. Ainoa sisustuskuvaamista kestävä kohde on edelleen, pojan huoneen lisäksi, tämä meidän olohuoneen nurkkaus :)


Olohuoneessamme tosiaan majailee sekalainen seurakunta entisen asunnon eri huoneiden huonekaluja, jotka aah niin ihanasti, eivät sovi ollenkaan yhteen :D
Makuuhuoneestammekin löytyy tällä hetkellä säilytyslaatikoissaan olevat Artekin Kanto, pari korkeaa teräslyhtyä, Kartellin Take -valaisin..

En ole ottanut minkäänlaista stressiä tämän asunnon sisustuksesta, tulevan talon sisustusvalinnat aiheuttavat ihan tarpeeksi mietintää ja tietoisuus siitä, että tässä asutaan vain väliaikaisesti helpottaa kummasti asian sisäistämistä. Pääasia on, että asunnossa on puhdasta ja kotiin on mukava tulla.

Lähden tästä kohta raksalle katsomaan mitä takkamuurarit ovat saaneet päivässä aikaiseksi. Ehkäpä pientä väliaikaispostausta takasta tulee huomiseksi :)

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

1 kommentti

  1. Oi, tuo Helmat on niin kaunis! Ei tosiaan kannata siitä väliaikaisesta kodista yhtään stressata. En minäkään jaksaisi sisustella väliaikaista, kun tietäis että pian pääsee omaan uuteen. <3

    VastaaPoista