Keltainen Pehtoori

Viikonloppuna laitoin paikalliselle fb -kirppikselle ostoilmoituksen Pehtoori -kahvipannusta ja nopeasti sain vinkin eräällä kirpparilla myynnissä olleesta keltaisesta pannusta. Käväsin liikkeessä ja ilokseni huomaisin, että hintaa oli pudotettu alkuperäisestä 70 eurosta 50 euroon ja niin tämä keltainen Pehtoori lähti mukaani :)

Täysin priimatuote tämä oma pannuni ei ole; muutamia kolhuja löytyy reunoista, mutta 50 euron kirpparihinta ei mielestäni ollut paljon tästä suhteellisen hyväkuntoisesta retroaarteesta. Viikonloppuna nimittäin törmäsin eräällä kirpputorilla turkoosin väriseen, huonokuntoisempaan pannuun, jossa hintapyyntö oli 160 euroa!! Ihan törkeää!! Kannattaa siis olla tarkkana hintojen kanssa. Romusta ei kuitenkaan kannata ylihintaa maksaa :)

Meidän Pehtoori päätyi String -hyllyn päälle keittiöön piristämään päivää. Katsotaan, jos tälle löytyisi tulevaisuudessa kohtuuhintainen kaveri ;)

Sattui muuten hauskasti, että äidiltä koristeeksi saama kattila on samaa Finelin keltaista tuotantoa :)

Henkilötiedot: Pehtoori -kahvipannu, keltainen
Suunnittelija: Antti Nurmesniemi
Syntynyt: 1957
Valmistaja: Finel
Alkuperäismaa: Suomi Finland
Materiaali: Emaloitu teräs
Mitat: 16-19cm korkeus

Onko siellä muita, jotka mielellään käyttävät vanhoja (toisten mielestä romua ;) ) esineitä sisustamisessa? :)

4 kommenttia

  1. Ihana keltainen pehtoori! Itseltäni se puuttuu mutta tuo keltainen kattila löytyy. Täytyy jatkaa etsintöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös tuosta keltaisesta, toinen lemppari on turkoosi :) Sopiva yksilö tulee varmasti vastaan jossain vaiheessa :)

      Poista