Tervetuloa meille: Kylpyhuone

Jatketaan taloesittely -sarjaa ja siirrytään kylpyhuoneeseen :)

Kylpyhuoneeseen saavuttaessa vasemmalle jää wc- nurkkaus, joka on erotettu suihkutilasta väliseinällä. Wc -nurkkausta vastapäätä on myös väliseinällä rajattu tila, johon mahtuu sopivasti Ikean Molger -sarjan koivunvärinen penkki ja säilytyshylly. 

Suihkutilaan halusimme kaksi suihkua, mikä taitaa olla jo standardi uusissa taloissa. Kaksi suihkua vähentää merkittävästi aamukiirettä ja saunassakin on mukavampi olla, kun kaksi pääsee yhtäaikaa suihkuun eikä kenekään tarvitse istua kuumassa saunassa tarpeettoman kauan.

Kylpyhuoneen sisustusmateriaalit noudattavat talon muuta värimaailmaa ja halusimme tilaan aikaakestävät, neutraalit laatat. Kokovalkoinen kylpyhuone tuntui liian kylmältä, joten suihkun ja wc -tilan takaseinä laatoitettiin samalla vaaleanharmaalla laatalla kuin vieraswc:n tehosteseinä.Ainoan miinuksen suihkutilassamme annan puuttuvalle pesuainehyllylle. Olisin halunnut suihkujen väliin muuratun hyllytason, jossa olisin voinut säilyttää shampoo- ja saippupulloja, mutta jostain syystä tätä ei sitten toteutettu - säilytysratkaisuna meillä toimii tällä hetkellä kaksi Sinin Ruuviton -sarjan koria. Näiden pysyvyyttä on paljon kehuttu, mutta ainakin meillä näiden kiinnitystä on muutaman kerran joutunut korjailemaan. 
Haaveissa olisi hankkia säilytystasoksi esimerkiksi Gustavsbergin linjakas G1 -hylly :)


Gustavsberg G1
Kuva: Talotarvike

Kiintokalusteet: Peekoo -Keittiöt
Wc -istuin: IDO Seven D
Allas: Tristan 600C
Hana: Oras Cubista
Peili: Miracle 600x700
Suihkuhana ja käsisuihku: Oras Cubista
Laatat: RTV

Tarkemmat tiedot kylpyhuoneen sisustusmateriaaleista löydät täältä :)

Ei kommentteja