Sisustusmateriaalit

Lukijoilta tulee tasaisin väliajoin kyselyitä sisustusmateriaaleista, joten merkataan yhden postauksen alle kaikki laatat, laminaatit, maalit ja tapetit :)

Laminaatti: Silver Tammi (lauta, ilman viistettä), Pergo
Seinä- ja lattialaatat RTVltä
Maalit Tikkurila

Tuulikaappi
Lattialaatta: Moderna 57, 33,8x33,8
Sisämaali: Paperi

         

Eteinen, Olohuone
Sisämaali: Pro Grey 1950Työhuone
Sisämaali: Paperi
Tapetti: Eijffinger Carte Blanche 302028


Wc (Tarkempi esittely täältä)
Lattialaatta: Progress Antrasite 10x10
Seinalaatat: Blanco Mate 20x30, Shift Grey 30x60


Pojanhuone
Sisämaali: Y353
Tapetti: Rasch Kompis, Firetruck 11-10390Vierashuone
Sisämaali: Paperi
Tapetti: Studio Decor Idyllia 15501


Vanhempien makuuhuone
Sisämaali: Paperi
Tapetti: Rasch Glam & Glory, 222028


Keittiö (Tarkempi esittely täältä)
Lattialaatta: Moderna 57, 33,8x33,8
Seinämaali: Pro Grey 1950
Välitila: Pro Grey 1950 ja Taika -helmiäislasyyri hopea. Päällä rautavapaa kirkas lasi.


Kodinhoitohuone (Tarkempi esittely täältä)
Lattialaatta: Progress Antrasite 10x10
Sisämaali: Paperi
Välitila: Basic White 15x15


Kylpyhuone
Lattialaatta: Progress Antrasite 10x10
Seinälaatat: Blanco Mate 20x30, Shift Grey 30x60


Saunan seinä- ja kattopaneelit sekä lauteet tervaleppä.


Apua, olipa vaikea saada edes luonnonvalossa oikeita sävyjä tallentumaan! :)

6 kommenttia

 1. Olipa tosi kiva postaus! Heti houkuttaa itsekin tehdä, ihan älyttömän mielenkiintoinen ja todella hyvät kuvat. Vaikea valita suosikkia, seinien värit ja laatat ovat kaikki kauniita ja omaan värisilmään sopivia. Tuo teidän makkarin tapetti oli kyllä todella mieleinen, on kyllä kaunis koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos kommentista ja postausta vain teiltäkin kehiin ;)
   Yllättävän nopeasti unohtuvat nuo laattojen ja maalisävyjen nimet; piti käydä autotallissa oikein tarkistamassa parista laattapaketista ja maalipurkista etiketit, mutta nytpä ovat myös itselle arkistoituna :)
   Teidän talo on myös niin kivan ja asutun näköinen <3 Pitäisi oikein taas urakalla käydä katsomassa ihmisten postauksia, kun tuntuu ettei aika riitä mihinkään.
   Hyvää loppuviikkoa sinulle!

   Poista
  2. Moi! Teidän koti näyttää kauniilta, hyvin samanlaista tyyliä mistä itsekin tykkään :) Meille on joulukuussa valmistumassa talo ja laminaatin valinta tuottaa eniten päänvaivaa. Olemme nyt jonkun aikaa miettineet tuota Pergon silver tammi laminaattia. On vaan niin vaikea miettiä kaupan pienestä mallipalasta, miltä lattia näyttää isolla pinnalla. Kuvissasi lattia näyttää kuitenkin todella kivalta :) Mitä olette tykänneet lattiasta, oletteko olleet tyytyväisiä valintaan? :)

   Hanna

   Poista
  3. Hei Hanna ja kiitos kivasta kommentistasi :)
   Laminaateissa on niin paljon valinnan varaa, että pää menee kyllä pyörälle. Meillä helpotti paljon valintaa se, että ystävän vastavalmistuneeseen taloon tuli juuri tuo Silver tammi ja näki miltä se näytti laajoina pintoina.
   Itse olen kyllä pitänyt kovasti, vaikka monet valittavat että vaaleassa laminaatissa näkyy lika/pöly paremmin. Meillä on kuitenkin kaksi kissaa ja edellisessä asunnossa oli pähkinänvärinen laminaatti; lopputulos oli ihan sama kissankarvojen kanssa.
   Laminaattiin ei ole vuoden sisällä tullut minkäänlaisia naarmuja, vaikka nelivuotias ajelee ja leikkii kaikennäköisillä leluilla.
   Asennus oli myös helppo; betonipohja oli sen verran tasainen, ettei tasoittelua tarvinnut ja laminaatti voitiin asentaa suoraan höyrynsulkumuovin päälle. Tähän laminaattiinhan ei erillistä kopinamuovia tarvinnut vaan laminaatissa oli integroituna kopinahuopa.
   Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista
  4. Kiitos vastauksestasi! Kiva kuulla käyttökokemuksia kyseisestä laminaatista :) Se kyllä helpottaa lattian valintaa todella paljon, jos näkee sen jo valmiissa talossa. Mutta täytyy nyt jatkaa vielä pohdintaa, onneksi ei ihan vielä tarvitse laminaattia tilata :)

   Poista