KN2 - glögi-illan suosikit

Kun ulkona on pimeää ja sateista, niin ihanien ihmisten seura sisustusaiheisessa glögi-illassa piristää kummasti! :) KN2 -sisustusliike kutsui meidät viettämään iltaa myymäläänsä, joten tämäkin mamma pääsi hieman tuulettumaan vauva-arjesta :D Kiitos KN2 herrasmiehille tästä mahdollisuudesta!

KN2 löytyy Vaasasta Stemma Kaluste Niemelän tiloista Vöyrinkadulta. Myymälässä on kattava valikoima huonekaluja sekä piensisustustuotteita mm. seuraavilta merkiltä: Design Henna Mantere, Eero Aarnio, Eno Studio, Feelis Helsinki, HAY, Normann Copenhagen, Tom Dixon ja Vita. Mikäli et pääse vierailemaan paikan päällä, tuotteita voi tilata 5 -vuotta täyttäneestä verkkokaupasta KN2.fi.

Oma suosikkini myymälässä oli Hakolan Play -sohvapöytä. Playn puuhelmet ovat irrotettavissa ja liikuteltavissa, ja ne voidaan vaihtaa eri värisiin. Pöydän on suunnitellut Annaleena Hämäläinen ja tuote valmistetaan Kurikassa. Varsinaista lähituotantoa meille pohjalaisille :)"Play -pöytä on saanut inspiraationsa lasten leikkikaluista. Ja koska helmet ovat oikeasti liikuteltavissa, on sillä lupa myös leikkiä!"

------------------


Blogivaasa -ryhmässä on paljon eri tyylisiä sisustusblogeja; käy kurkkaamassa mikä tuote oli Heidi Riskun suosikki KN2 -liikkeessä :)

2 kommenttia

 1. Onpa kohtalaisen ihana pöytä! Ja juuri sopiva näin 7kk ikäisen vauvaperheen talouteen ;) On tuo remppakin meneillään ja uus olkkari tuloillaan - Joulupukki, huhuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän 5kk pienokainen myös melko varmasti ihastuisi noihin palloihin. Tulevaisuudessa varmasti pieniä hampaanjälkiä täynnä :D
   Jos olisit ihan kiltisti, niin saattaahan se joulupukki kuulla toiveita ;)

   Poista