Seinäjoen asuntomessujen ennakot - Kohde 30 Hartman koti Ruutu

Tämän kohteen sisustus muistutti värimaailmaltaan eniten meidän kotia. Uutta ja vanhaa sekä vaaleita harmaan sävyjä ripauksella skandinaavisuutta. Kuka sanoo, että harmaa on tylsä väri!!
Tässä kodissa oli myös mietitty perheen pienimpiä; kodissa on tilaa ja lupa temmeltää vapaasti.

Hartman koti Ruutu on lähtökohdiltaan joka perheen toiminnallinen koti. Toiminnallisuus paljastuu heti eteisessä, jonka yhteydestä löytyy tilava kuraeteinen. Itse haaveilen edelleen tälläisestä eteisen ja kuraeteisen yhdistelmästä, jossa voisi säilyttää kaikki ulkoiluvaatteet.
Arkkitehtuuriltaan Ruutu on selkeälinjainen ja ajaton. Yksikerroksisessa kodissa on neljä makuuhuonetta, jotka sijoittuvat talon rauhallisemmalle sivulle. Talon etupihan puolelle jäävät valoisat oleskelutilat ja etupihan terassilta on suora yhteys pihapiirissä oleviin kesäkeittiöön ja pihassaunaan.

Ihastuin tähän kohteeseen sen verran paljon, että ympäri taloa vaeltaessani unohdin ottaa kuvia... Onneksi räpsyjä löytyy kuitenkin sen verran paljon, että saatte jonkinlaisen käsityksen kohteesta :) Seinäjoen asuntomessuilta löytyy mielestäni tänä vuonna paljon ns. tavallisen ihmisen koteja. Sellaisia ihania ja kodikkaita peruskoteja <3

Kuva Hartman koti 


Ennakkomessupäivän söpöimmät esittelijät <3


Rakennusarkkitehti Hannu Hakala
Sisustussuunnittelija Elina Ristimaa
Maisemasuunnittelija Niina Niinistö

Kiitos Hartman koti Ruutu!

Ei kommentteja