Eijffinger - Carte Blanche, Chic

Meidän makuuhuoneen tapetti.. Voi voi. En meinaa löytää sopivaa tapettia, vaikka kuinka etsisin.. Tietty visio tietynlaisesta tapetista ei haihdu ajatuksista mitenkään. Jotain meidän tyyliin sopivaa, ei liian bling-blingiä, mutta kuitenkin jotain erikoista tiettyyn hintaryhmään rajattuna.

Kävin jo aikaisemmin selailemassa Vaasassa Eijffingerin tapettivalikoimaa, mutta hylkäsin kyseiset tapetit hieman liian korkean hinnan takia. Netistä löytyi kuitenkin hollantilainen yritys, joka myy Eijffingerin (ja monien muidenkin valmistajien) tapetteja puolta edullisemmin kuin paikalliset sisustusliikkeet. Puhelu hollantilaiselle työtoverille vahvisti, että kyseessä pitäisi olla luotettava nettikauppa joten katsotaan jos klikkaisin ostoskoriin muutaman rullan :)

Kotilainaan sain Carte Blanche ja Chic -mallistojen tapettikirjat ja molemmista löytyi kivannäköisiä vaihtoehtoja myös makuuhuoneeseen. Työhuoneeseen valitsimme jo aikaisemmin tapetin Carte Blanche -mallistosta.
 

 
 
 
 


Tapettien lisäksi Eijffinger suunnittelee ja valmistaa myös sisustuskankaita, joista osa on koordinoituja tapettimallistoihin.

2 kommenttia

 1. Hei, mikähän oli tuo nettikauppa josta tilasit. Ja tilasitko juuri tätä Chic mallistoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikauppa oli Behangexpert. Makuuhuoneen tapetti löytyikin paikallisesta rakennusliikkeestä ja työhuoneen Carte Blanche -malliston tapetin päädyin tilaamaan sittenkin vaasalaisen yrityksen kautta (sain sen verran hyvän tarjouksen..).
   Valitettavasti tuosta kyseisestä nettikaupasta ole vieläkään henkilökohtaista kokemusta.. Ajattelin, että tilaaminen kotimaisesta ja lähellä olevasta yrityksestä sopi aikatauluumme paremmin varsinkin kun tapettitarjous sopi budjettiimme :)
   Mikäli päädyt tilaamaan kyseisestä nettikaupasta, kerrothan kokemuksestasi :)

   Poista