Fire...

Illat pimenevät ja on aika kaivaa kynttilät esille.

Tänään oli viimeinen työpäiväni nykyisessä työtehtävässäni ja sain työkavereilta läksijäislahjaksi ihanan Iittala Fire -kynttilälyhdyn <3 Olen ihaillut kyseistä kynttilälyhtyä, mutta en vain ole saanut ostetuksi sitä. Oma lyhtyni on 9cm korkea, mutta Iittalan valikoimista löytyy sama lyhty myös 11cm korkeana. Ajattelinkin lähiaikoina käydä ostamassa pienen rinnalle tuon korkeamman version :)

Fire -kynttilälyhdyn on Iittalalle suunnitellut Nathalie Lahdenmäki ja kyseinen Fire -lyhty palkittiin Design Plus -palkinnolla vuonna 2002.

"Fire -kynttilälyhty on kuin pieni talvinen tarina hohtavine lumilyhtyineen. Keraamisen materiaalin ja lämpimän, pehmeän liekin kiehtova yhdistelmä saa aikaan ainutlaatuisen hohteen. Talvisia pihoja koristavien lumilyhtyjen tunnelmaa tavoitellen Nathalie Lahdenmäki käytti vaahtokeramiikkaa täysin uudella tavalla. Lämmin ja nostalginen Fire luo rauhoittavaa tunnelmaa vuoden jokaiseen päivään."Viimeisessä kuvassa on muuten kivasti yhdistelty Fire -kynttilälyhtyjä ja valkoisia Pino -kynttiläjalkoja. Valitettavasti Pino -kynttilänjalat ovat poistuneet Arabian valikoimista kuitenkin kesäkuun 2013 lopussa. Mitenkähän Fire ja modernimpi Nappula sopisivat yhteen..?

Ei kommentteja