Hansgrohe mielessäin

Kylpyhuoneen ja wcn laatoituksien edistyessä, hanojen ja suihkujen valinnat ovat tulleet ajankohtaiseksi.
Alunperin emme ajatelleetkaan muita kuin Oraksen hanoja, mutta esitteitä selaillessa totesimme, että Hansgrohen hanojen design miellyttää meitä kuitenkin enemmän. Lähiaikoina ajattelimme käydä Ideaparkissa sijaitsevassa showroomissa tutustumassa tarkemmin Hansgrohen valikoimaan, sillä paikallisten jälleenmyyjien myymälävalikoimista ei suihkuja ja suihkuhanoja juurikaan löydy.

Toinen mietintä koskee suihkua; yläsuihku/käsisuihku vai pelkällä käsisuihku..? Kaikissa asunnoissamme on tähän asti ollut pelkkä käsisuihku enkä ole yläsuihkua kaivannutkaan. Toisaalta yläsuihku toisi kylpyhuoneeseen enemmän näyttävyyttä.. :)

Hansgrohe Select ja Raindance (ja mainittakoon, että tämä Ecostat Select -suihkuhana on vain niin kaunis!)

Oraksen Cubista -mallistoa
Onko teillä kokemuksia Hansgrohen hanoista? Mielipiteitä otetaan vastaan :)

2 kommenttia

 1. Hansgrohesta ei ole mitään kokemusta, mutta hyvältä ainakin näyttää. Oraksen Cubistat meillä on vessoissa ja keittiössä. On tosi hyvät! Kylppäriin otimme kuitenkin edullisemmat yläsuihkulliset Damixat. Nekin ihan ok, mutta hitto, kun täällä on niin kalkkinen tuo vesi, että yläsuihkut vetää heti tukkoon. :/ Eipä niitä sitten paljon ole tullut käytettyä. Pelkkää käsisuihkua lähinnä käytämme. Eli kalkkinen vesi ainakin kannattaa huomioida, jos miettii yläsuihkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cubistaa olimme olimme ajatelleet pesualtaiden hanoiksi.
   Tuo veden kalkkisuus on todella ikävää.. Ystäväni myös moitti, että yläsuihku menee nopeasti tukkoon. Voi olla, että hankitaan vain käsisuihkut kylpyhuoneeseen :)

   Poista