Huonekuusi koristautuu

Viikonlopun kunniaksi siirsin valokuvat pois lipaston päältä laatikoihin ja tein tilaa uusille hankinnoille.

Koska väliaikaisasuntoomme ei mahdu joulukuusta (tosin sen hankinta ei ole ihan vielä ajankohtainen...) eikä muutto ennen joulua ole mahdollista, päätin hankkia meille pikkuruisen huonekuusen. Vaikka huonekuusi onkin yksinkertaisuudessaan kaunis, ripustin sen oksille muutaman kristallikoristeen. Asetelmaa pääsivät täydentämään uudet Festivo -kynttilänjalat (joululahja itselleni) sekä itsetehdyt paperipussilyhdyt.

Huomasin taas eilen miten edullisesti Halpa-Hallista (ei ole maksettu mainos) saa Iittalaa.. Ostoskoriin päätyivät 120mm, 150mm ja 180mm korkeat kynttilänjalat. Miehelleni vinkkasin, että joulupukki voisi mielellään tuoda minulle lahjaksi yksi- ja viisisolmuiset kynttilänjalat ;)

7 kommenttia

 1. Uusi lukija täällä kurkkimassa. Kiva blogi! Tervetuloa vierailulle myös minun kotiini: www.kotiaurorassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiva kun löysit blogini :) Ehdottomasti käyn lukemassa blogiasi, tällä tavoin löytää kivasti uusia blogeja.
   Hyvää viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 2. Mmmm... Tuohon asetelman taustaksi pitäisi saada jotain kehystettyä kuvaa/julistetta. Voisi illalla verestää taitoja ja kokeilla piirtää jotain :) Kehystä ei tietenkään tähän hätään löydy, mutta onhan tavaratalot huomenna auki ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva toi minikuusi. Mulle riittäis ihan tollainenkin joulukuusen virkaa toimittamaan :)
  Joku fiksumpi sanoi, että joulupukki lukee blogeja, joten eiköhän se sun Festivo-toive oo mennyt eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tosi paljon. Meillä kissat ovat ainakin vielä antaneet tuon olla rauhassa toisin kuin normaalin joulukuusen kanssa on käynyt. Toivottavasti tämä menestyy allekirjoittaneen huomassa.
   Joulupukilla on korvat ja silmät kaikkialla ;)

   Poista
 4. Kivalta näyttää! Mun pitänee myös hankkia taas huonekuusi, entinen jäi kymmenen vuotta sitten muutossa Joensuuhun naapurin hoiviin :) Onko tääkin halpahallista vai mistä löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekuusen hankin Plantagenista, heillä oli näistä tarjouskampanja meneillään :)
   En ole ollut ikinä muovikuusien kannattaja, joten mielummin tälläinen aito, pieni kuusi kuin muovinen pöytäkuusi. Tosin tekokuusetkin taitavat nykyään olla suhteellisen aidonnäköisiä :)

   Poista