Ihanat naiset Aveolla

Eilen pääsimme muutamien bloggareiden kanssa tutustumaan vaasalaiseen sisustus- ja rakennuspalveluja tarjoavaan Aveo -yritykseen. Vaikka kyseinen yritys on minulle jo entuudestaan tuttu mm. messujen kautta, vierailin vasta nyt ensimmäisen kerran heidän ihanalla toimistollaan :)

Aveo ei keskity pelkästään esteettiseen sisustamiseen vaan heidän sisustusfilosofiansa perustuu kaikkien aistien huomioon ottamiseen, joka luonnollisesti näkyi ja tuntui myös heidän toimistollaan :) Aveo tarjoaa sisustussuunnittelua sekä julkisiin että yksityisiin kohteisiin. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Vaasassa ja heillä on myös toimipisteet Seinäjoella ja Helsingissä. Aveo on vahvasti edustettuna sosiaalisessa mediassa ja heidän verkkokaupastaan löytyy kattava valikoima sisustustuotteita.

Kuva: Johanna Koo

Kuva: Jonna

Kuva: Johanna Koo

Kuva: Johanna Koo

Kuva: Johanna Koo

Kuva: Johanna Koo

Kuva: Johanna Koo

Kuohuvien ja naposteltavien lomassa perehdyimme lastenhuoneen sisustamiseen (joka ainakin itselleni oli varsin mieluinen aihe ajankohtaisuutensa vuoksi) sekä osallistuimme arvontaan. Vaikka arpaonni ei tällä kertaa minua suosinutkaan, saimme poistuessamme mukaamme lahjakassit, joiden sisältä löytyi sisustamiseen ja kauneuteen liittyviä tuotteita.

Kiitos Aveolle mukavasta illasta! :)

P.S. Allekirjoittanutta kohtasi eilen valitettava työtapaturma... Kamera mukana, ladattu akku unohdettuna lipaston päälle kotiin. Näinkin siis voi käydä! Kiitos Johanna Koo ja Jonna kuvien lainaamisesta :)

Ei kommentteja