Pikkueteisen muutossuunnittelua

Meidän pikkueteinen/tuulikaappi on tylsä. Siellä ei ole kiinteän liukuovikomeron lisäksi muuta kuin valkoinen kattokruunu, Pentikin tiikkipenkki ja mustavalkoinen raitamatto. Haluaisin siitä kutsuvamman ja tyylikkäämmän <3

Tein kaksi erilaista kollaasia mieluisista tuotteista; toisen kalliimmilla ja tunnetuimmilla tuotteilla, toisen edullisemmilla vaihtoehdoilla.

Tuhlaa = 1854,90e


1. Afteroom -naulakko - Menu, 99,90e
2. Diesel with Foscarini, 750e
3. Aalto -ritiläpenkki 153B - Artek, 420e
4. Latva -naulakko - Artek, 495e
5. Pappelina -muovimatto, 90e

Säästä = 371,99e

1. Maze Bill XS -naulakko - Room21, 45e
2. Jamie -kattovalaisin - Ellos, 119e
3. Pinetta -rahi - Netrauta, 109e
4. Emma -pystynaulakko - Asko, 69e
5. Ränder -muovimatto - Jotex, 29,99e

Tuhlaisitko? Säästäisitkö? Vai sekoittaisitko keskenään kalliita ja edullisia tuotteita? Itse voisin yhdistää esim. tuon Foscarinin valaisimen Pinettan rahin kanssa :)

4 kommenttia

 1. Säästäisin :)
  Meillä olisi todellakin aihetta tuunata pikkueteistä... kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kollaasia oli kiva tehdä, sillä tuotteet eivät olleet toistensa kopioita. Samaa tyylisuuntaa, mutta hieman edullisempia :) Tuossa vielä laskeskelin, että alemman setinkin saa edullisemmin, jos oikein alkaa tarjouksia metsästämään; Ellokselta uuden asiakkaan etu -40% ja Pinettan rahiakin saa edullisemmin googlettamalla.
   Itse ajattelin laittaa viikonlopun aikana jo pari tuotetta tilaukseen, josko eteisen saisi kuvauskuntoon parin viikon sisällä ;)

   Poista
 2. Säästäisin, kun kyse on tuulikaapista, en laittaisi noin paljon rahaa sellaiseen tilaan. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi ja vastavierailulla kävin heti, vaikka vasta nyt ehdin vastauksen kommenttiisi kirjoittaa. Kodissasi on niin paljon ihania kirpputorilöytöjä ja vanhoja huonekaluja <3
   Tuulikaappi on myös sellainen tila (jossa ainakin meillä herra viisivee heittää tavarat mihin sattuu tullessaan kotiin päiväkodista), johon en uskaltaisi ostaakaan kalliita tuotteita. Olen aika tarkka siitä, miten tavaroita kohdellaan ja varmasti erilaiset naarmut arvokkaissa tuotteissa tuntuisivat pahalta (vaikka elämä saa näkyäkin).

   Poista