Verhotankojen paikka

Vaikka riisutut ikkunat ovat tällä hetkellä trendikkäitä, pidän itse ikkunaverhoista. Ikkunaverhot vaimentavat korkeassa tilassa äänen kaikumista ja tuovat ryhdikkyyttää sisustukseen.
Meillä verhotangot asennettiin varmaankin puoli vuotta muuton jälkeen ja verhottomuuden jälkeen ikkunaverhot tuntuivat todella oudoilta :) Olohuoneessa ja ruokailutilassa on tuplatangot, muihin huoneisiin asennettiin ihan yksittäiset tangot. Keittiön ikkunassa ei tankoa ole viereisen kaapin takia ja verhokappa onkin ripustettu tarrakiskoon.

Olohuoneessa tanko kiinnitettiin ensin pelkästään ikkunoiden ylle, mutta jotenkin verhot katkaisivat ikkunaseinän oudosti. Liitimme tankoon lisää putkea, asensimme kiinnikkeen terassinoven reunaan ja huone sai ihan erilaisen ilmeen.

Tässä vähän esimerkkikuvia, miten huone muuttuu eripituisten verhotankojen kanssa :)

Koko ikkunaseinän pituinen verhotanko:Vain ikkunoiden levyinen verhotanko:Meidän olohuonetta on todella hankala kuvata ikkunoiden suuntaan; vaikka aurinko ei paista suoraan sisään niin vastavalo on silti ongelmana. Onneksi vauvan päikkärien aikana sain aikaa testailla kameran säätöjä ja kuvista tuli jopa julkaisukelpoisia :)
Ja tuo tv -taso vaihtuu kyllä ihan kohta valkoiseen.. Hiipakalla on tosi kiva valkoinen Viola tv-taso, joka sopisi meille mainiosti ;)

3 kommenttia

 1. Totta miten tuo verhotangon pituus vaikuttaa. Olenkin miettinyt että pitäisikö meilläkin tehdä sama juttu, mutta haastetta aiheuttaa se että keittiön ja olohuoneen ikkunat ovat samalla seinustalla ja niiden välissä on takapihan ovi. Oven päälle olisi tarkoitus venyttää tankoa mutta taitaa näyttää oudolta kun olohuoneen verho tulisi kiinni keittiön ikkunan kappaan..?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekana tuli mieleen, että jos muuttaisit tangon koko seinän pituiseksi, poistaisit kapan ja hankkisit kolme samanlaista verhoa. Yksi olohuoneen päätyyn, toinen oven viereen ja kolmas keittiön päätyyn.. Kävin stalkkaamassa teidän keittiötä blogissa, mutta jäin miettimään tulisiko liian ahdas tuosta keittiön nurkasta? Ja Räsymatto -kappa on kyllä täydellinen teidän keittiössä :)
   P.S. Ihania nuo teidän burmat <3

   Poista
  2. Kiitos, burmat on niin ihania ja seurallisia ärsyttäviksi asti :D Vähän huonosti on tuolla blogissa meiltä sisustus kuvia, mutta Instagramista niitä löytyy jo aika lailla :) nimimerkillä "mirkkukaroliina". Seuraan ainakin sun blogin tiliä siellä :)

   Poista