Eskarilaisen huone

Meillä vanhin poika aloitti tänä syksynä eskarin, joten päätimme muuttaa työhuoneen uudeksi eskarilaisen huoneeksi ja pojan vanhasta huoneesta tehtiin pikkuveljelle leikkihuone :)


Uuteen huoneeseen siirrettiin pojan sänky ja Ikeasta hankittiin uudet Kallax -hyllyköt, työpöytä ja -tuoli sekä vaatesäilytystä varten 6-laatikkoinen Malm -lipasto.

Työhuoneen tekstitapettiin eskarilainen oli tyytyväinen ja huoneeseen saatiin väriä uusilla verhoilla, päiväpeitolla ja koristetyynyillä. Kokeilin tähän huoneeseen ensin Vallilan Metropolit -kangasta, mutta yksivärinen verho sopi paremmin yhteen kuviollisen tapetin kanssa.
Poika pitää turkoosista väristä, joten siitä tuli sitten huoneen tehosteväri. Turkoosin rinnalle sopii hyvin harmaa ja oranssi ja ryhtiä huoneeseen tuo mustavalkoraidallinen matto.
 
Valaisimeksi tähänkin huoneeseen tuli Kartellin kirkas Ge -kattolamppu, joka antaa runsaasti valoa leikkimistä ja puuhastelua helpottamaan.
 
Seinälle ripustettiin pojan itse valitsema autojuliste ja lipaston yläpuolelle kehystin kolme Lego Ninjago -julistetta. Legofanin kynäpurkit on itse askarreltu tyhjistä pilttipurkeista :)Kallax -hyllyköt ovat muuten tosi kivat, mutta taustalevyn puuttuminen häiritsee varsinkin, kun hyllyt ovat tapettiseinää vasten. Mies haki Starkista pari mittoihin sahattua 3mm:n kovalevyä, jotka päällystin mustalla dc-fixillä. Levyt naulasin sitten kiinnit hyllykköihin pienillä huonekalunauloilla ja TADAA... Ihan erinäköiset hyllyköt :)


Jännä muuten, miten näissä kuvissa turkoosit verhot näyttävät ihan sinisiltä, vaikka yritin sävyjä säätää kuvankäsittelyohjelmalla. Syksyn pimenevät päivät aiheuttavat taas harrastekuvaajille harmaita hiuksia...

Ei kommentteja