Bongauksia VASARA -messuilta 2016

Botniahallilla järjestetään tänä viikonloppuna VASARA -messut ja piipahdin siellä aamupäivällä Pohjanmaan Expon kutsumana. Keskityin lähinnä messujen sisustus- ja kädentaitopuoleen ja tässäpä teille hieman kuvia :)

Kädentaito-osastolta löytyi mm. Vaasan Taitokeskuksen DIY makrame -seinävaatepaketteja sekä ihania Mummadesignin tekstiilejä.Kalustemuotoilun ja sisustussuunnittelun osastolta bongasin kaksi mielenkiintoista lattiamateriaalia. Alla tammilattia Piece of Shape -nimiseltä yritykseltä.
Toinen uusi lattiamateriaali, Nordic Bamboo bambulattia, löytyi Sisustus e.r-b Inredning pisteeltä. Värivaihtoehdoista esillä olivat Kaisla ja Kelo.
Minunmin -sisustusliikkeellä oli mm. 15% alennus Hayn huonekaluista.Decorate oli tuonut messuille kivan valikoiman sisustustuotteita vaaseista joulupalloihin.Sisustuspallobaarin valikoima oli herkullinen :)


Eniten odotin kuitenkin vierailua Blogivaasan ihanien bloggaajien osastolla. Bloggaajien osastolla on mahdollisuus valmistaa itselleen joko amppeli tai seinähylly. Osaston suunnittelusta vastaavat Löytö ja Maijusaw, amppelin ja seinähyllyn ovat ideoineet Heidi Risku ja Kaunisarki.VASARA -messuilla oli myös lapset otettu huomioon; hallin toisesta päästä löytyi peuhapaikka liukumäkineen ja sisustusosastolla oli piirustuspaikkoja mm. Tikkurilan ja Aveo Bygg-Rakennuksen pisteillä. Oma poika innostui pokemonien maalauksesta Yrkesakademin osastolla :)


VASARA -messuilla voit vierailla vielä huomenna sunnuntaina 30.10.2016 klo 10-17.

1 kommentti

  1. Tuo vasemman alanurkan ötökkä on meidän nuorimmaisen maalaama.😊 Kun me vanhemmat tehtiin DIY-juttuja, niin tytöt taiteili tuossa.

    VastaaPoista