Next Beauty - Vaasan lämminhenkisin kosmetiikkaliike

-Postaus yhteistyössä Next Beauty-

Joko olet käynyt tutustumassa maaliskuussa Vaasaan avattuun Next Beauty -kosmetiikkaliikkeeseen?
Liike löytyy Rewell Centeristä Ylätorilta ja valoisaan liikkeeseen astutaan sisään katutasolta.
Me Blogivaasalaiset saimme kutsun asiakasiltaan ja pääsimme oikein luvan kanssa tuoksuttelemaan ja testailemaan hajuvesiä ja meikkejä.

Next Beauty on yhtäkuin rautaiset kauneusalan ammattilaiset Riikka Junttila, Tina Näsman ja Nadja West. Next Beauty panostaakin erityisesti henkilökohtaiseen palveluun ja tarjolla on erilaisia asiakasiltoja ja -aamuja sekä meikkauspalvelua. Liikkeestä löytyvät mm. luksusmerkit YSL, Giorgio Armani, Viktor&Rolf ja Guerlain. Luonnonkosmetiikkahyllyssä on edustettuna Centifolia, Novexpert ja Ecotools.


Riikka, Tina ja Nadja olivat kutsuneet liikkeeseen myös Guerlainin upean kouluttajan Ainura Kiviniemen, joka kertoi meille tarkemmin Guerlainin noin 190 -vuotisesta historiasta ja tuotevalikoimasta. Mieleen jäi erityisesti Jicky -tuoksun luomiseen liittyvä tarina; parfyymi sai kuuleman mukaan nimen tytöltä, johon Aime Guerlain rakastui opiskellessaan Englannissa. Jicky oli kertoman mukaan moderni ja hieman paheellinenkin nainen.. ;)
Ainura myös vinkkasi, että Pariisin vierailulla kannattaa käydä tutustumassa Guerlainin lippulaivaliikkeeseen Champs-Elyséellä. Historiallisesta myymälästä löytyy mm. tuoksuhuoneita ja ravintoloita. Ehdottoman luksusta!Kaikenkaikkiaan ilta oli todella kiva ja saimme kotiin goodie bagit, joiden sisällön testailuun menee varmasti aikaa. Itse ihastuin YSL Mascara Volume Effet Faux Cils -ripsiväriin, Eyluren irtoripsiin ja onhan toi Beautyblender ihan omaa tasoaan..


Kiitos Riikka, Tina ja Nadja tästä tutustumismahdollisuudesta. Voin lämpimästi suositella tätä liikettä; varmasti kaupungin mukavimmat ja ammattitaitoisimmat naiset auttamassa asiakkaita tuotevalinnoissa <3


Next Beauty
Ylätori (Rewell Center)
65100 Vaasa
Puh. 010 318 2060

Avoinna
ma-pe: 10-19
la: 10-16
su: suljettu

Ei kommentteja