iik! Iittala

Eilen silmiin osui Iittalan mainos iik! - löytöpäivistä ja niinpä työpäivän päätteeksi suuntasin auton kohti outlet -myymälää - kotiintuomisina kaksi paperikassillista tavaraa ;)


Alunperin tarkoituksena oli vain ostaa kaksi oranssia 2 litran Origo -kulhoa, mutta kassiin päätyi lisäksi punainen Kastehelmi -tarjoilukulho (siskolle) seka kaksi ruusuoliivin väristä Kivi -tuikkua. Essencen -kuoharilasipakettia pyörittelin käsissä hetken aikaa, mutta lasit jäivät vielä myymälään. Lisäksi tuo punainen Kastehelmi -kulho voisi olla kiva joulukattauksessa ja sen saisi vielä puoleen hintaan muutaman päivän ajan...

Etsin muuten myymälästä kauan noita ruusuoliivin värisiä tuikkuja ja lopulta jouduin pyytämään myyjää apuun. Olin koko ajan etsinyt tuikkuja oranssien ja punaisten vierestä, mutta yllättäen tuikut löytyivätkin vihreiden sävyjen vierestä! :D Myyjä kertoi, että heidän keinovaloissaan ruusuoliivi näyttää vihreältä kun taas luonnonvalossa tuikku on ruusunsävyinen. Yllä olevaan kuvaan oli mahdotonta saada näkyviin tämän tuikuin oikeaa väriä - ruusuoliivi kun ottaa värinsä ympäristön ja valaistuksen mukaan :)

Ei kommentteja