Missä Block luuraa?

Niinhän siinä kävi, että meille kotiutui eilen Block -valaisin valkoisella johdolla. Olen miltei toistakymmentä vuotta kuolannut tätä Harri Koskisen vuonna 1996 Design House Stockholmille suunnittelemaa klassikkovalaisinta, mutta jostain syystä lamppu on aina jäänyt ostamatta. Eilen käväisin työpaikkani promoshopissa ja yllättäen löysin valaisimen nököttämässä hyllyssä. Vilkaisin pariin kertaan epäuskoisena hintalappua ja hinnanvarmistuksen jälkeen Block lähti uuteen kotiin melkein 50% alennuksella!! :))

Nykyisessä asunnossa valaisin päätyi pakosta olohuoneen toisen lipaston päälle (kun tuota tilaa ei ole), saa nähdä mikä on lopullinen sijoituspaikka tulevassa talossa. Varmaankin joko työhuoneen ja makuuhuoneen lipaston päällä.

En hirveästi pidä tuosta valaisimen mukana tulleesta lampusta, keltainen valo ei tuo Blockin kauneutta esille ollenkaan. Suunnitelmissa onkin ensi viikolla hakea valkoista valoa tuottava lamppu jääkuution sisään.
Käväistiin muuten tänään Seinäjoella Pytinki -rakennusmessuilla. Näytteilleasettajia oli suhteellisen paljon ja uskoisin että tulevat rakennusprojektilaiset saivat varmasti tarpeellista tietoa messuilta. Itselle ei messuilta löytynyt enää mitään uutta, lähinnä lähdimme metsästämään edullisia kodinkoneita ;) Expertin osastolta saimme kattavan esittelyn AEG -edustajalta ja kotiin lähdettiin erittäin hyvän kodinkonetarjouksen kanssa. Pitää vielä tänään tuumailla tuota tarjousta, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä että meidän keittiöön tulee AEGn koneet valkoisina. Tarjoukseen liitettiin myös Savon valkoinen saarekeliesituuletin, sekin huomattavalla alennuksella. Mikäli joku etsii tällä hetkellä edullisia kodinkoneita, suosittelen suuntaamaan Pytinkiin; messujen viimeinen päivä on nimittäin huomenna :)

2 kommenttia

 1. Ihana Block! Oho kuinka edullisesti saitkin! =D Omani sain aikoinaan kylkiäisenä, kun tilasin erään aikakauslehden kaverille (ja kaveri tietty maksoi osan lehdestä ;)).

  Pytinki olisi kiinnostanut, mutta emme jaksa tänä vuonna mennä. Raksailu ei ole nyt niin ajankohtaista vielä. Tai onhan se koko ajan mielessä, mutta pysytään ainakin pari vuotta täällä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa taistelenko tässä itseni kanssa siitä, jos hakisin vielä toisenkin ;) 2 yhden hinnalla...
   Enemmän tuo Pytinki on tosiaan panostanut niihin rakennuspuolen juttuihin, sisustusta aika niukasti :/ Plussaa kuitenkin siitä, että messuilta löytyi parilta standilta sisustussuunnittelijoita. Sisustusvintillä oli Topeekan Kalusteen piste ja heidän naispuolisen myyjän kanssa juteltiin pienoinen tovi sisustuksesta ja vuodesohvista. Ajattelin laittaa palautetta messujärjestäjälle, että panostaisivat vieläkin enemmän tuohon sisustuspuoleen. Kuitenkin aika moni messukävijoistä on jo saattanut rakentaa ja messuita lähdetään hakemaan vinkkejä sisätilojen uudistuksiin.

   Poista