Keittiöjakkara

Viimeisiä silauksia tehdään keittiösuunnitelmiin ja kun luulin, että kaikki on selvää niin keittiöjakkara ilmaantui aiheuttamaan ongelmia :D Mihin sijoitan sen??!

Olin ajatellut, ettei minkään työtason alle tule vapaata tilaa vaan kaikki täytetään laatikostoilla tai kaapeilla. Meille tulee kuitenkin korkeita kaappeja ja jakkaraa tarvitaan keittiössä. Nyt mietin, pitäisikö ikkunaseinän puoleisen tason alle varata sittenkin säilytystila taittojakkaralle vai pidetäänkö isoa jakkaraa vain esillä ruokatilan puolella.


Netistä löysin muutaman hyvän vaihtoehdon perinteisen, putki/puu keittiöjakkaran tilalle. Kahdessa ensimmäisessä olisi hieman tukevammat askelmat, jotenkin kiipeily kapeilla askelmilla ei oikein tunnu turvalliselta.

Kartellin Upper -tikkaat:
Koko avattuna 46cm lev, 60cm kork, 58cm syv.
Taitettuna 46cm lev, 78cm kork, 17cm syv.


Ikean Bekväm -porrasjakkara:
Koko 43cm lev, 50cm kork, 39cm syv.


Iskun Askel -porrasjakkara:
Koko 41,5cm lev, 63cm kork, 50cm syv.


Design House Stockholmin Step -tikkaat:
Koko 45cm lev, 132cm kork, 5cm syv.


Onko kenelläkään kokemusta noista Kartellin Upper -tikkaista? :)

EDIT. Mies totesi tekstin jälkeen, ettei säilytystilaa keittiöön tehdä joten jakkara piilotetaan sitten muualle :D

1 kommentti

  1. Heips! Vastavierailulla :) !

    Jakkaroista en nyt osaa sanoa mitään fiksua, mutta aivan ihana talo teille tulossa! Meidän alkuperäinen suunnitelma oli juuri Kannustalon Vihervaara, mutta loppujen lopuksi saimme paremman diilin Jetta-talolta ja viime metreillä talokin muuttui perinteisestä moderniksi. Mutta edelleen olen sitä mieltä, että Vihervaara on yksi kauneimpia markkinoilla olevia talomalleja - perinteinen, mutta tyylikkään yksinkertainen.

    Täytyy palailla paremmalla ajalla lueskelemaan vanhempia postauksia :) .    VastaaPoista