Blogin ulkoasu päivittyy

Kevät on uusiutumisen aikaa...

Tulevan viikonlopun aikana blogi saattaa näyttää sekavalta, sillä päivitän ulkoasua ja muutosten jälkeen blogi toivottavasti näyttää vähän raikkaammalta... :) Tervetuloa siis tutustumaan uudistettuun sivuun viimeistään maanantaina ensi viikon aikana :)

Blogilla on tänä keväänä ollut ja on tulossa lisää yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa, joten tilasin blogille käyntikortit. Vastaan on tullut tilanteita, jolloin olisi ollut kiva ojentaa vastapuolelle käyntikortti ja nyt päätin korjata tuon puutteen.
Googlettamalla löytyi monenmoista käyntikorttifirmaa ja löysinkin kaksi ihan kiinnostavaa yritystä - Vistaprint ja MOO. Molempien sivuilla oli laaja valikoima valmiita käyntikorttimalleja, mutta myös mahdollisuus suunnitella omanlainen kortti. Aluksi aioin tilata kortin MOOlta, mutta ko. yritys oli hieman kalliimpi kuin Vistaprint ja päädyin sitten edullisempaan Vistaprintiin. Toimitus tuli kotiin parissa päivässä (kotiovelle kuriirilähetyksenä) ja korttien painatus on sitä mitä tilasinkin :)

Alariveillä on henkilökohtaiset tietoni, jotka peitin tätä kuvaa varten.

Kuvassa on muuten mukana viimeisin kirppisostos; vaaleansininen Iittalan Halo -kynttilänjalka. Väri on todennäköisesti vaaleansininen, mutta jotenkin tuo taittaa aquaan tms. Jokatapauksessa hinta oli vaivaiset 5e :)

Kevättä kohden siis mennään! Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja