Eteisen uusi rahi

-Postaus yhteistyössä Pinetta Oy-

Edellisessä Tuulikaapin toteutunut tuunaus -postauksessa näkyikin tämä mielenkiintoa herättänyt musta rahi, jonka bongasin kotimaisen PINETTA OY:n valikoimista :)

Hain vaihtoehtoa klassiselle Artekin Ritiläpenkille ja täytyy sanoa, että pidän KOVASTI tästä Pinetta rahin modernista muotokielestä. Rahia on mustan lisäksi saatavilla valkoisena, pähkinänruskeana ja männynvärisenä. Mäntyrahin voi myös itse sävyttää puuvahoilla (esim. Bloom, Osmocolor) haluamansa väriseksi, mikäli valmiista valikoimasta ei sopivaa väriä löydy - VINK VINK ;)

Tukevan rahin päälle on mukava istahtaa pukemaan kenkiä ja tekisi mieli vaihtaa myös meidän kylpyhuoneen teräväreunainen  Ikean penkki tähän samaan mustaan rahiin :)PINETTA on ihan äskettäin avannut verkkokaupan, PINETTA SHOPin, josta löytyy paljon saunasisustustuotteita, leikkuulautoja ja pienvälineitä keittiöön sekä Johanna Oraksen astioita. Verkkokaupasta löytyy myös Ristomatti Ratian tyylikäs ja tunnelmallinen Saaristosarja.

Pinetta on moderni saunan sisustaja, joka markkinoi ja valmistaa viimeisen teknologian avulla tuotettuja, suomalaiseen saunaan sopiva käytännöllisiä ja hyvin muotoiltuja tuotteita.
Valikoimissa on saunatuotteiden lisäksi keittiötarvikkeita ja pienkalusteita kuten Ristomatti Ratian Saaristosarja. Valmistusmateriaaleina käytämme mäntyä, koivua ja suosittua tervaleppää. Teemme myös alihankintatöitä. Vuonna 1972 perustettu, jatkuvasti kehittyvä perheyritys takaa laadukkaan työn, tuotteet ja luotettavat toimitukset.

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Niin on ja kerrankin ei hyvännäköisestä penkistä tarvitse maksaa omaisuuksia 😊

      Poista
  2. On kyllä niin hieno penkki, että malttaako tuossa istua. :)

    VastaaPoista