Vaaleaa puuta keittiöön

Instan puolella näkyikin jo tämä ihana puunvärinen leikkuulauta, jonka kotiutin eilen Seinäjoen Designsunnuntai -tapahtumasta.

Metsolassa -blogia ja RiiKe -designia pyörittävän Riitan tiesin olevan tapahtumassa paikalla ja hänen pöytänsä olikin melkein ensimmäinen, johon törmäsin eteisaulassa. Riitalla oli myynnissä mm. kortteja, printtejä ja kangaskasseja, mutta halusin ehdottomasti tämän puunvärisen leikkuulaudan. Onneksi näitä oli jäljellä vielä yksi ja tämä päättyi meidän keittiöön yrtti- ja sipulipurkkien kaveriksi <3 Kiitos RiiKe!

Kannatan mielelläni paikallisia pienyrittäjiä, sillä heidän tuotteitaan ei tule vastaan jokaisessa blogissa ja ainakin itselläni silmä kyllästyy nopeasti blogituotteisiin. Rytmikorjaamon tapahtumassa oli paikalla monta mielenkiintoista myyjää ja mieleen jäivät esimerkiksi Irina K Design ja Inasihvodesign printteineen. Valitettavasti jätin järkkärin kotiin, joten kännykällä napsin vain muutaman kuvan instaa varten. 

Ja hei... Lauantaina olin sukuloimassa Raumalla ja kirppikseltä tarttui mukaan jotain turkoosinsinistä emalia ;)

4 kommenttia

 1. En taaskaan päässyt tuonne tapahtumaan. Höh! Tosi kaunis leikkuulauta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten! Me satuttiin just kyläilemään Lapualla, niin ajeltiin pikkusiskon kanssa tuonne.

   Poista
 2. Ihana tuo pannu, itse myin oman valkoiseni kirppiksella joskus, ja ajoittain harmittaa. Tahtoo tuota tavaraa vaan kertymään niin paljon ajan kanssa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoista olen himoinnut jo jonkin aikaa, mutta ne hinnat.. :(
   Ymmärrän hyvin tuo tavaran kertymisen, itse yritän pakottaa itseni välillä luopumaan jostain ei niin tärkeästä esineestä :)

   Poista