Aamu Fazer Café Vaasassa

-Postaus yhteistyössä Fazer-

Meidän taloudessa äiti-ihminen on arkena se, joka syö aamupalan viimeisenä... Marssijärjestyshän on lapset, kissat, äiti :) Tuttua.

Tämä aamu alkoi kuitenkin valmiiseen aamupalapöytään istahtamalla, avecina herra 9,5kk. Pääsin tutustumaan uuteen Fazer Café Vaasaan, joka avasi ovensa tänään toripaviljongissa. Omat kokemukseni Fazer Cafés -konseptista rajoittuvat Helsingin Kluuvinkadun kahvilaan, joten olikin mielenkiintoista nähdä toteutunut Vaasan kahvila :)

Toripaviljongin art deco -henkinen, tyylikäs sisustus on tuttu Kluuvinkadulta ja itse nautin kovasti tästä kahvilamiljööstä. Palvelu oli lämminhenkistä, meidät otettiin ovella vastaan iloisesti ja avecini taisi olla kahvilan ensimmäinen lapsiasiakas...
Leipä ja kahvi ovat tuoretta ja vitriineistä löytyy herkullisia leivoksia. Tarjolla on mm. Fazerin 125 -juhlavuotta varten luotu suklaaleivos, vieläpä GLUTEENITON sellainen :)

Kuva Fazer

Kuva Fazer

Kuva Fazer

Kuva Fazer

Uuden Fazer Café Vaasan valikoimista löytyvät suolaiset ja makeat kahvilaherkut, erikoiskahvit, smoothiet, herkulliset käsintehdyt leivät sekä suklaat ja leivonnaiset. Lounasvalikoima koostuu kevyistä salaateista ja keitoista. Arkiaamuisin voi piipahtaa aamupalalle ja viikonloppuisin tarjolla on maittava brunssi. Aurinkoiselle terassilla voi tulevaisuudessa istahtaa nauttimaan lasillisen kuohuvaa.

Kannattaa muuten käydä lataamassa MyFazerCafé -mobiilikortti kännykkään! Saat erilaisia etuja näyttämällä mobiilikorttia kanta-asiakasohjelmaan kuuluvissa Fazer Café -kahviloissa :)

Fazer Café Vaasa
Hovioikeudenpuistikko 15
65100 Vaasa

Ma-Pe 8-20
La 9-20
Su 10-18

2 kommenttia

 1. Jee! Ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Tarjoitus olisi käydä uudelleen kaverin kanssa ehkäpä jo tällä viikolla kaffittelemassa, sillä aamu oli vähän hätäinen minimiehen ollessa mukana.
   Brunssia tullaan varmaan testaamaan puolison kanssa keväämmällä :)

   Poista