Sisustuskierros uudistuneessa Vaasan Askossa ja alekoodi

-Postaus yhteistyössä Asko ja Ravintola Vallonia-

Blogissa on ollut tällä viikolla hiljaisempaa.. Harmaat päivät eivät ole inspiroineet kirjoittamaan ja vapaa-aika on mennyt mm. pojan uuden harrastuksen parissa. Olenkin iloinen, että loppuviikkoon ja tulevaan lauantaihin osui/osuu pari todella mielenkiintoista yhteistyötapahtumaa :) Eilen kävimme blogiporukan kanssa Vaasan Askossa ja lauantaina lähdetään tutustumaan Seinäjoen Asuntomessualueelle! Ihan huikeaa! Asuntomessuista on tulossa varmasti paljon asiaa tulevina viikkoina, joten keskitytään tässä postauksessa Askon huonekaluliikkeeseenPostauksen lopusta löydät alekoodin :)

Askon Vaasan myymälän visuaalista ilmettä muutettiin alkuvuodesta ja entiset interiöörit saivat uusien huonekalujen taustalle uudet seinämaalit ja tapetit. Sisustus vaihtelee skandinaavisesta minimalismista runsaampaan maalaisromanttiseen tyyliin. "Huoneista" löytyy mm. erimallisia sohvia, joista osa tehdään tilauksesta Askon omalla sohvatehtaalla Lahdessa. Verhoilukankaita ja -värejä on runsaasti mm. Lauritzonilta. Oman sohvan voi käydä suunnittelemassa 3D -ohjelmalla ja myymälät tarjoavat myös sisustussuunnittelupalvelua. Sohviin pätee muuten sama sääntö kuin patjoihin; huonekalu kannattaa käydä koeistumassa, sillä istumasyvyyksissä ja istuintyynyjen jämäkkyyksissä on eroa.Askon valaisin- ja mattovalikoimasta löytyvät Innoluxin kirkasvalolampuista mm. Katriina Nuutisen Candeo -valaisin ja Ivana Helsingin Finartelle suunnittelemia värikkäitä mattoja. Lasten huoneeseen sopivia tuotteita löytyy mukavasti molemmilta valmistajilta.  


Blogin lukijana saat Vaasan Askoon -40% alennuksen yhdestä ovh -tuotteesta mainitsemalla kassalla koodin ASKO. Alennus on voimassa 15.6.2016 saakka. Alennuksen voit hyödyntää vaikkapa kesäkalusteiden päivittämiseen; kesäkelit ovat ihan nurkan takana! :)

Kiitos Askon asiantuntevalle väelle mielenkiintoisesta illasta ja Ravintola Vallonialle herkullisista tapaksista! :)

2 kommenttia

 1. Ihana yhteistyö! Kauan alekoodi on voimassa ja millä sen saa kassalla "voimaan"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :) Mukava vierailla myymälässä, jossa sisustusta on mietitty.
   Alennus on voimassa 15.6.2016 saakka ja sen saa käyttöön mainitsemalla kassalla koodin Asko. Alennus koskee yhtä ovh -tuotetta.

   Poista