Eteisen mustavalkoiset julisteet

- Postaus yhteistyössä Desenio -

Tuulikaapin toteutunut tuunaus -postauksessa näkyi meidän uudet mustavalkoiset julisteet, jotka ovat Deseniolta. Eteiseen sopii mielestäni hyvin luontoon ja ympäristöön liittyvät aiheet; erottaahan ulko-ovi toisistaan sisä- ja ulkotilan. Halusin seinälle kaupunkimaisemaa ja katselinkin ensin mm. tätä ihanaa Manhattan Bridge -julistetta. Koska oma pääkaupunkimme Helsinki on varsinkin kesäisin kaunis, valitsin Desenion valikoimista Helsingin kartan, tekstiprintin sekä maisemakuvan. Talomme lähimetsissä huhuilee pöllöjä, joten neljännessä julisteessa on sitten valkoinen pöllö :)

Desenion valikoimista löytyy huima määrä erilaisia julisteita, printtejä ja kehyksiä. Julisteet on jaoteltu selkeästi aihealueittain (esim. luontoaiheet, graafiset, mindfulness), joten yhteensopivien kuvien etsiminen on helppoa :)

Verkkokaupan Inspiraatio -valikosta löytyy kuvia julistesommitelmista ja tauluseinistä. Valikosta löytyy myös selkeät ohjeet siitä (KLIK!), miten erikokoisia kehyksiä voi sommitella pienelle tai suurelle seinälle. Malleissa näkyvät mm. kehysten mitat ja sommitelman vaatima tila. Voisiko kollaasin kokoaminen olla enää helpompaa! :D

Desenion koko julistevalikoiman löydät tästä, toimitusaika tuotteilla on 3-8 arkipäivää :)

Ei kommentteja