Seinäjoen asuntomessujen ennakot - Kohde 31 Kimara Katariina

Näillä otsikoilla tulet löytämään Seinäjoen asuntomessujen ennakkotutustumisen TOP3 kohteeni :)

Ensimmäisen kohdepostaukseni haluan omistaa modernille, kaksikerroksiselle eli kaksifooninkiselle pohjalaistalolle Kimara Katariinalle (kohde 31). Talon asukkaat tarjosivat ystävällisesti Kimara Katariinan meidän juhlapaikaksemme ja viihtyisä ympäristö hurmasi kodikkuudellaan varmasti meidät kaikki :) Kiitos tästä talon mukavalle omistajapariskunnalle Katariinalle ja Karille!

Kuva Kimara Katariina

Kuva Kimara Katariina

Pintamateriaaleiksi on valittu vaaleita sävyjä, jotka antavat hyvän mahdollisuuden leikkiä erilaisilla väreillä. Vaaleansinistä, harmaata, beigeä, mustaa ja punaista on sekoitettu keskenään ja yhdistelmä on raikkaan näköinen. Lattioita koristavat VM-Carpetin ihanat räsymatot ja tekstiilit ovat Lennolin malliston tuotteita, joista osa on esillä tässä kohteessa ihan ensimmäisen kerran.
Asukkaat yhdistelevät mielellään vanhaa ja uutta ja olohuoneessa onkin hyvä esimerkki, miten 1800 -luvun sivustavedettävä, koristeellinen ilmajokinen sohvasänky sopii hyvin yhteen puhdaslinjaisen, jurvalaisen Hakolan sohvan kanssa.

Sauna on tässä kohteessa muuten huikea! Seinät ovat kelohonkaa ja lauteiden alle sijoitetun valaisimen kupu on valettu hirren muotoon. Kuvussa on havaittavissa jopa madonreiät! Tässä saunassa on varmasti tunnelmalliset löylyt :)


Huonekasvit ja puutarha ovat emännän sydäntä lähellä ja esimerkiksi huonekasveille on varattu kunniapaikka olohuoneen ikkunaseinältä. Piha-alueelta löytyy oleskelu- ja hyötypuutarha ja piha-alueet on sulautettu huomaamattomasti ympäröivään luontoon. Talon isäntä on muuten nikkaroinut hyötypuutarjan istutuslaatikot :)Kimara Katariina ei ole pelkästään kaunis vaan myös käytännöllinen. Talossa on annettu erityishuomiota esteettömyydelle ja eteiseen on sijoitettu kevythissi. Esteettömyyden huomioiminen jo rakennusvaiheessa antaa mahdollisuuden asua talossa, mikäli liikuntakyky joskus rajoittuisi. Talo on suunniteltu ja rakennettu rakkaudella loppuelämän kodiksi. Plussat tästä!

Rakennusarkkitehti Jani Ikkala
Sisustussuunnittelija Tarja Suvisalmi
Maisemasuunnittelija Marika Turpeinen


Ei kommentteja