Tuulikaapin toteutunut tuunaus

-Postausyhteistyössä Pinetta Oy ja Desenio-

Pikkueteisen muutossuunnitelmia -postauksen mietinnät toteutettiin ja nyt tuulikaappi näyttää meidän näköiseltä :) Itäpuolella sijaitsevaan pikkueteiseen paistaa aamupäivällä niin kauniisti aurinko ja valo tuntuu leviävän sieltä koko taloon <3


Valkoinen kattokruunu vaihtui Elloksen vaaleansiniseen Jamie -riippuvalaisimeen, Pentikin penkin tilalle tuli ihana, yhteistyön kautta saatu musta Pinetta -rahi ja vierasnaulakoksi ostettiin Askon musta Enni -pystynaulakko. Seinällä on kokoelma kaupunki- ja luontoaiheisia, mustavalkoisia julisteita Deseniolta. Rahista ja julisteista on luvassa postausta myöhemmin :)
Tuulikaapissa on entuudestaan mustavalkoinen muovimatto, mutta vaaleaa laattalattiaa suojelisi kurakeleillä vähän isompi eteismatto. Etsinnässä onkin uusi, kivannäköinen matto.

Tuulikaappiin voisin vielä lisätä jonkinlaisen viherkasvin väriä tuomaan, mutta ainut vaihtoehto taitaa olla tekokasvi. Kasvin voisi laittaa roikkumaan itsetehtyyn amppeliin tuohon ikkunan eteen... Huonekorkeutta löytyy sen verran paljon, että tuonne tauluseinän katonrajaan voisi sopia tämä Annon Led -pallovalosarja :)

4 kommenttia

 1. Wau miten tyylikäs eteinen! Hieno penkki. :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta! Tuon penkin bongasin minäkin heti. Täytyypä käydä kurkkimassa lisää tietoa siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahista on tulossa vielä tarkempi postaus, mutta rahia voi käydä ihailemassa Pinetta verkkokaupasta Pinetta Shopista

   Poista