Blogin uusi raikkaampi ilme Etsy :stä

Tässä se nyt on - Blogin uusi ilme! Eilen illalla (ja vähän yölläkin) muokkasin ulkoasun luettavaan kuntoon, tänä iltana tehdään vielä pieniä viilauksia mm. banneriin ja väritykseen :)

Blogimallin ostin Etsy.comista ja ainakin omasta puolestani voin suositella tätä vaihtoehtoa blogin ulkoasun päivittämiseen. Koska valikoima mallipohjissa ja hinnoissa (5e-40e) on valtava, kannattaa sisältöihin ja palautteisiin tutustua ihan rauhassa. Oman mallin halusin tilata mahdollisimman muokattavana ja kyllähän sellaisia sieltä löytyikin.

Miten tilaus sitten tehtiin?
Valitsin sopivan mallin, siirsin sen ostokoriin ja maksoin kortilla. Muutaman minuutin päästä sähköpostiini saapui .zip -tiedosto ja TODELLA selkeät englanninkieliset asennusohjeet. Pari tuntia blogin muokkaamiseen meni, mutta mielestäni tämä oli helpompi vaihtoehto kuin muokata Bloggerista löytyviä valmiita, rajoitettuja malleja :)

Etsy.com

Tervetuloa siis uudistuneeseen blogiin!

4 kommenttia

 1. Minä uskalsin ostaa ensimmäisen mallin myös muutama vuosi sitten. Helppo ja kiva tapa piristää blogia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni kylmä hiki oli otsalla, kun aloitin muokkaamaan uutta pohjaa. Suurin pelko oli, että kaikki vanhat tekstit tuhoutuisivat. Vanhan pohjan sai onneksi varmuuskopioitua :)
   Joskus kouluaikana olen tehnyt html -koodauksia ja pienellä opiskelulla olisi varmasti saanut tehtyä itsekin mallin, mutta ällä hetkellä aika ei kuitenkaan riittänyt ihan nollasta aloittamiseen :)
   Kiva blogi sinulla, täytyypä käydä postauksesi läpi illalla!
   Mukavaa torstain jatkoa sinulle :)

   Poista
 2. Mä olen joskus miettinyt hankkivani uuden mallin, mutta en tiedä minkä valita. On niin paljon vaihtoehtoja ja vaikea valita..ehkä pitäisi mennä taas browsailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtoja on tosiaan paljon! Minäkin pyörittelin muutamaa pohjaa, mutta tämä malli oli tosiaan siitä hyvä, että kaikkia elementtejä pystyi muokkaamaan fonteista gadgetiin :)

   Poista