Anturaa ja kivijalkaa

Tontilla on parina viime viikkona tapahtunut taas paljon, meillä on kyllä loistotyyppejä ollut tekemässä töitä.

21.1.2013 aamuna lämpömittari näytti -18,8 pakkasastetta ja miehet aloittivat anturan tekoa. Työmaasähkö kytkettiin päälle seuraavana päivänä mikä helpotti osaltaan työtä.


Etuterassia

Teknisen tilan ja khh terassin kulmaa

AutotalliaTilanne 24.1.2013: Anturan valu tehty


Autotallia


Työhuoneen päätyä

Makuhuoneen ja takaterassin kulmaa 
Saunan ja takaterassin kulmaa

Betoniin lisättiin kiihdytettä kovettumisen nopeuttamiseksi.
Odotellaan....


Näkymää pihatieltä talolle 28.1.2013 Talon kivijalan muuraus aloitettiin. Tontille tuotiin diesel -käyttöinen lämmitin, jonka avulla harkkoja lämmitettin ennen muuraamista.

1.2.2013 Neljä kerrosta kivijalkaa valmiina ja sisätäyttöjä voidaan alkaa miettimään :)Talvirakentamisen huonona puolena voisi mainita sen, että kaikki työvaiheet perustuksesta kivijalkaan joudutaan tekemään todella nopealla työtahdilla jäätymisen estämiseksi. Rakennuttajan täytyy aikatauluttaa eri vaiheet ja mikäli käytetään eri urakoitsijoita, täytyy olla varma että he ovat saatavilla heti edellisen työvaiheen päätyttyä. Toisaalta tämä takaa sen, että työt varmasti etenevät :))

Omalta osaltaan stressiä aiheuttavat iltauutisten sääennustukset ;) Onneksi sää on suosinut meitä ja muutamia päiviä lukuunottamatta, pakkasta ei ole ollut paljonkaan ja suurin lumimyräkkäkin paikkakunnallamme kesti noin puolisen tuntia.

Ei kommentteja