Laminaattia ja lattialaattaa vol. 2

Omia suosikkejani kollaasin muodossa..


1. Laminaatti Pergo, Talvitammi
2. Laatta Casalgrande Padana, Marte Grigio Maggia
3. Laminaatti Pergo, Kuullotettu harmaa tammi
4. Laatta Casalgrande, Storm Grey
5. Laminaatti Pergo, Silver tammi

8 kommenttia

 1. Hienoja kaikki! Vaikea noista olis valita.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ensin ajatellut, että tulee tummempi lattia mutta esim. Pergolla on niin kivoja vaaleita sävyjä :) Kuvassa näyttävät samalta mutta livenä sävyerot huomaa selvemmin. Silver tammi on hopeisempi kun taas tuo Talvitammi on lämpöisempi.
   Olo on kuin karkkikaupassa ;)

   Poista
 2. Mulla myös Pergon Talvitammi vs. Silver tammi. En osaa päättää.. Talvitammeen kallistumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvitammi on kyllä kaunis, tuo ehkä enemmän lämpöä lattiaan mutta pitää yleisilmeen kuitenkin sopivan vaaleana. Materiaalivalinnat on kyllä vaikeita, kun vaihtoehtoja on niin paljon ;)

   Poista
 3. Hei, kiva blogi sinulla :) Itse olen miettinyt myös samaa pergon Silver tammea. Oletko jo päättänyt mikä laminaatti teille tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Postauksia yritän tehdä tulevaisuudessa vähän useammin, kunhan tämä rakennusajan kiire hellittää. Innolla jo odotan, että pääseen julkaisemaan kuvia valmiista pintamateriaaleista ja sisustuksesta :)
   Laminaatissa päädyimme tuohon Pergon Silver tammeen ilman viisteitä. Paikallisessa rakennusliikkeessä oli kesän aikana sen verran hyvä tarjous, ettemme malttaneet olla tarttumatta siihen :)

   Poista
 4. Koska saatte ruveta laittamaan lattiaa paikalleen? Mietin ehdinkö kysyä sinulta vielä mielipidettä siitä ennenkuin päätän meidän laminaatin. Tällä hetkellä olisi tulossa sama kuin teille, mutta pikkasen on epäilyksiä tuleeko se sopimaan meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asennukseen menee varmasti vielä 2-3 viikkoa. Ystäväni laittoi saman laminaatin kesällä, joten voin kysellä hänen mielipidettään. Minulla saattaa olla myös muutama valokuva heidän taloltaan, joten voisin vaikka lähettää sinulle valokuvia niin näet ainakin miltä näyttää isommassa tilassa :)

   Poista